Bilgisayar işletmenliği sertifika programı ile bilgisayarı etkin bir şekilde kullanmayı öğrenin

12 Mart, 2019
Bilgisayar işletmenliği sertifika programı
Bilgisayar işletmenliği sertifika programı
Günümüz dünyasında, teknolojinin çalışırken işimizi kolaylaştıran en büyük katkılarından biri kuşkusuz ki bilgisayarlar. Çeşitli bilgisayar programları sayesinde işlerimizi rahatça takip edebiliyor, raporlar ve tablolar oluşturabiliyor ve bunların sunumlarını hazırlayabiliyoruz. Bu sayede de işlerimizi daha kolay ve düzenli bir şekilde yürütebiliyoruz.

Çalışırken kullandığımız programları düşündüğümüzde aklımıza genelde ilk olarak Windows İşletim Sistemi’nin sunduğu Microsoft Word, Microsoft Excel ve Microsoft PowerPoint geliyor. Kısaca Microsoft Office olarak da adlandırabileceğimiz bu programları etkin bir şekilde kullanabilmek günümüzde büyük bir önem arz ediyor. İş başvurularında iş verenler, işe başvuran kişilerin bu programları çok iyi bir şekilde biliyor olmasını istiyor, yöneticiler raporları ve sunumları yine bu programlar üzerinden istiyor. Durum böyle olunca bu programları etkili bir şekilde kullanabilmeyi öğrenmek gerekiyor.

Campus Online’ın İstanbul Ticaret Üniversitesi işbirliğiyle hazırladığı Bilgisayar İşletmenliği Sertifika Programı, buradan yola çıkarak iş dünyasının her alanında gerekli olan temel bilgisayar kullanımını ve Microsoft Office Programları’nı öğretmeyi hedeflemektedir.
Campus Online
Campus Online
Bu program; etkin bilgisayar kullanımını, Windows 10 İşletim Sistemi’ni, Microsoft Outlook’u kullanmayı, Microsoft Word programı ile belge oluşturmayı, Microsoft Excel ile sayısal hesaplamalar yapmayı ve Microsoft PowerPoint ile sunumlar hazırlamayı öğretme amacıyla geliştirildi.

Programın online olarak hazırlanması sayesinde, video içerikli etkileşimli eğitimler istenilen zaman, istenilen yerden izlenebilir, programın sonunda ise belirtilen adrese kargoyla gönderilen üniversite onaylı ve ıslak imzalı sertifikalar cvye eklenebilir.

Bu programa bilgisayar işletmenliği konusunda kendini geliştirmek isteyenler, Windows 10 ve Microsoft Office konusunu derinlemesine öğrenmek isteyenler ve bilgisayar işletmenliği sertifikasını almak isteyen herkes katılabilir.

Campus Online’ın İstanbul Ticaret Üniversitesi ile imzaladığı protokol kapsamında hazırladığı Bilgisayar İşletmenliği Sertifika Programı’nı daha ayrıntılı bir şekilde incelemek için hemen tıklayın!

7 yorum:

  1. Bu faydalı bilgilendirme için çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İş başvurularında mutlaka faydalı olacaktır. Ben teşekkür ederim yorumunuz için.

      Sil
  2. Bilgisayar işletmenliği sertifika programı, çağımız için oldukça gerekli bir eğitim. Teşekkürler bilgi verdiğiniz için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle... Ben teşekkür ederim yorumunuz için.

      Sil
  3. yeni içerik ekle düğmesi eklemişsiniz.
    önceki şeklinde eklerken çok zorlanmıştım.
    önemli kolaylık olmuş elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Sertifikanın alındığı yere de dikkat etmek lazım zamanında ben de almıştım ama bildiklerimden bir fazlasını da öğrenemedim :) Elinize sağlık.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, maalesef böyle sorunlarda var. Detaylı araştırmalar, incelemeler yapmak şart. Teşekkür ederim.

      Sil

Yorum yaparken:
1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymayı ihmal etmeyin.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Blogger Yardım veya İletişim sayfalarını kullanın.

Copyright © 2016 - 2024 Blog Tecrübem. All rights reserved. Powered by Dijidal.com and Blogger. I Google
Sitede yer alan tüm içerikler Blog Tecrübem'e aittir, kullanım koşulları çerçevesinde alıntı yapılabilir.