Pelican Hill lüks yaşam villaları hemen teslim

30 Haziran, 2017
Pelican Hill
Pelican Hill
Modern dünyanın sunduğu en yüksek teknolojiler kullanarak hayata geçirilen Büyükçekmece villa projeleri lüks yaşam konforuna davet ediyor.

Kameroğlu İnşaat tarafından inşası tamamlanan lüks villalarda brüt alanları 445 m2 - 540 m2 arasında değişiyor. % 80 villanın tek kattan oluştuğu lüks villalarda oturmak artık hayaliniz değil gerçeğiniz olmaya geliyor. Kişiye özel her villa için ayrılan 2 bin m2 ve 2 bin 500 m2 aralığında değişen bahçeleri bulunuyor. İhtiyaçlarınıza uygun ideal ev hayalini sunan villa projesinde dubleks seçeneklerde bulunuyor. 21 dubleks villadan oluşan projede 91 tek katlı olarak yapıldı. Toplam 112 villanın bulunduğu Pelican Hill (http://www.ihlamurevleri.com.tr/ihlamur.aspx) Ihlamur evleri projesinde sosyal donatılarıyla da fark yaratıyor.

Apartmandan Sıkılanlara Villalar İyi Gelecek

Lüks yaşamın kapılarını aralayan ve villa sahiplerine ayrıcalıklar dünyasında yolculuğa çıkaran proje, kentin karmaşasından uzak yaşamak isteyenler için ayrıcalık sağlıyor. Apartman hayatının boğucu kalabalığından uzaklaşarak, çocuklarıyla huzurlu ve sakin ortamda yaşamak isteyenlerin tercih edeceği projede özel ödeme koşullarıyla ayrıcalıklı avantajlar sağlanıyor. Tek katlı müstakil yaşama özlem duyan, balkon değil bahçe konforu sunan ve her daim piknik yapar gibi bahçenizde kendinize ait alanınızda huzur bulacaksınız. Villa sahipleri kendi bahçelerinde şömine keyfi yağabilecek, dilerlerse barbeküleriyle her an piknik yapma keyfine kavuşabilecekler.

Villa ve Bahçenizde Konforlu Yaşam Keyfi

Sosyal donatılara sahip villalarda komşuluk ilişkileri yeniden gündeme gelecek ve müstakil yaşamınızla gönlünüzce yaşama imkanına kavuşabileceksiniz. Geniş yaşama olanaklarıyla villalarında konforun ve kalitenin farkına varacaksınız. Çocuk oyun alanları, çocuk yüzme havuzu gibi imkanları bulunan projede çocuklu aileler için olanaklar sağlanıyor. Misafirlerin ve ziyaretçilerin kontrol noktalarından geçişini sağlayan güvenlikli site içinde huzurla oturma imkanı da sunuluyor. Her villada bulunan intercom sistemiyle kontrol edebileceğiniz sistemlere sahip villalarda ayrıcalıklı yaşam imkanına kavuşacaksınız. Hemen teslim avantajıyla sahip olabileceğiniz Büyükçekmece Villa Projeleri lüks yaşama anında sahip olabilecek ve yaşamın size sunduğu rahat yaşama imkanına kavuşabileceksiniz. Yüksek kalite anlayışıyla hazırlanan villalarda her türlü konfora sahip olacak ve hayallerinize burada kavuşacaksınız. (Güncelleme 30.12.2019)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparken:
1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymayı ihmal etmeyin.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Blogger Yardım veya İletişim sayfalarını kullanın.

Copyright © 2016 - 2024 Blog Tecrübem. All rights reserved. Powered by Dijidal.com and Blogger. I Google
Sitede yer alan tüm içerikler Blog Tecrübem'e aittir, kullanım koşulları çerçevesinde alıntı yapılabilir.