Blog Tecrübem'de ilk yazım!

18 Kasım, 2016
Blog Tecrübem'de ilk yazım!
Blog Tecrübem'de ilk yazım!
Merhaba sevgili okur! Öncelikle bu ilk yazımda biraz şaşkın olduğumu söylemeliyim. Bundan tam beş yıl önce ilk blog yazdığım günler geldi aklıma. Şimdi yeniden blog tutmanın heyecanı içerisindeyim.

Blog Tecrübem adıyla kurduğum bu blogda; beş yıl içerisinde öğrendiğim, tecrübe edindiğim tüm bilgileri sizinle paylaşmak isterim. Peki bu bilgiler neler?

Tecrübelerimden bahsetmek gerekirse; blog açma ve yönetme konusunda gerekli teknik bilgiler, bloglar için SEO çalışmaları ve önerileri, blogger eklentileri, blogger kod sorunları ve çözümleri, web site yönetimleri, blog yazarak para kazanma ve benzeri teknik konularda tüm bilgi ve birikimlerimi sizlerle paylaşacağım. Aynı zamanda bir çok alanda siz değerli okuyucularım için faydalı olduğunu düşündüğüm bilgileri de paylaşmak isterim bu blogda. Bilgilendirici liste yayınları, sosyal medya ile ilgili gelişmeler, sosyal medyada sıkça konuşulan konular, teknolojik gelişmeler, film önerileri gibi...

Şiddetle takip etmenizi tavsiye ederim! 😊


Gerek farklı bilgiler, eleştiriler, yorumlar gibi yayınların yer aldığı kişisel paylaşımlarımı, gerekse Blogger ile ilgili özgün ve kaliteli teknik yazılarımı mutlaka takip etmenizi öneririm. Yayınlarımı takip etmek isterseniz eğer e-bülten aboneliğini ya da sosyal medya hesaplarını tercih edebilirsiniz.

İşte, bu da benim blogum...

5 yorum:

  1. Seni Şiddetle takip ediyorum zaten :) Biraz daha fazla şiddet uygularsam blogda her yer benim adımla dolacak :) O yüzden birazcık şiddet göstersem olur mu? :D

    YanıtlaSil
  2. Yanıtlar
    1. Yanlışlıkla paylaştım bu yazıyı, sanırım düzenlemem de gerekiyor :)

      Sil

Yorum yaparken:
1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymayı ihmal etmeyin.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Blogger Yardım veya İletişim sayfalarını kullanın.

Copyright © 2016 - 2024 Blog Tecrübem. All rights reserved. Powered by Dijidal.com and Blogger. I Google
Sitede yer alan tüm içerikler Blog Tecrübem'e aittir, kullanım koşulları çerçevesinde alıntı yapılabilir.