SEO aslında 'Sakarya Eczacılar Odası' nın kısaltmasıdır

24 Nisan, 2017
SEO nedir?
SEO Nedir?
SEO nedir? SEO ne işe yarar? SEO işleri ile uğraşan kişilere ne denir?

Her ne kadar SEO konusunda oldukça başarılı bir firma olsalar da, espiri konusunda kesinlikle daha çok çalışmalılar 😊

Webtures'n hazırlamış olduğu "SEO Nedir?" başlıklı videoyu sizlerle paylaşmak istedim. Paylaşılan onlarca sıkıcı metinlerin yanı sıra bu tarz videolu anlatımların daha etkili ve daha yararlı olacağını düşünüyorum.

Ayrıca bu videonun ardından, Sokak röportajı "SEO Nedir?" başlıklı içeriğe de bi' göz atmanızı tavsiye ederim...

4 yorum:

  1. Bir yerde çok iyi bir zanaatkar, sanatçı ya da bir şeyin iyisi varsa onu mutlaka bulurlar, duyururlar değil mi? Çoğunlukla böyleleri keşfedilir, iyileri de keşfetsin google. İmkan onda teknoloji onda, biz niye milyarların arasından ayak uçlarımızla zıplayıp beyhude kendimizi göstermeye çalışıyoruz. Ben iyiyim özgünüm diyen blogCUları da gözetsin. Ha derseniz sanfrancisco eczacılar odası bundan da ayrı para kazanıyor bir şey diyemem. Gülerken en iyi düşünüyoruz, mizah sanıldıüından ciddi bir iş, sonuç ele eliyle sırt kaşınmaz. Bu işe baş koyanlar seo konusunun da en azından temelini öğrenmeli. Blog Tecrübem olarak yeri gelmişken anlaşılır, bedava online eğitim ömrebilir misiniz? Teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle blog yazarlarının SEO konusunda bilgilenmeleri gerekir. Bu konu oldukça önemli...

      Bahsettiğiniz gibi online SEO eğitimi veren bir sistem yok diye biliyorum. Daha çok yayınlanan makaleler sayesinde bir şeyler öğrenilebiliyor. Onun dışında deneme yanılma yoluyla kendinizi geliştirebilirsiniz. Akıllara takılan soruların cevapları ise forum sitelerinde dile getiriliyor..

      SEO konusunda ben de elimden geldiğince bildiklerimi paylaşmaya çalışıyorum, bunların dışında sorularınız olursa da elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım...

      Sil
  2. Teşekkür ederim, sizi ve bu konuda yayınlar yapan farklı blogları da takip ediyorum. Minimum bir temel oluşturmaya çalışıyorum. Selamlar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim değerli yorumlarınız için. Yakın zamanda kılavuz niteliğinde A'dan Z'ye Blogger sayfaları için gereken tüm SEO konularını bir arada toplayıp paylaşacağım. Bunun da yardımcı olacağını düşünüyorum...

      Sil

Yorum yaparken:
1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymayı ihmal etmeyin.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Blogger Yardım veya İletişim sayfalarını kullanın.

Copyright © 2016 - 2024 Blog Tecrübem. All rights reserved. Powered by Dijidal.com and Blogger. I Google
Sitede yer alan tüm içerikler Blog Tecrübem'e aittir, kullanım koşulları çerçevesinde alıntı yapılabilir.