Haftanın film önerileri

02 Ekim, 2017
Özellikle soğuk havalarda evde film keyfine kim hayır derki :) işten ya da okuldan geldikten sonra. Bu hafta bende çok güzel iki tane film izledim. Bunlardan bir tanesi Marvel'ın uzun zamandır beklediğim Spiderman: Homecoming adlı filmi diğeri ise Transformers: The Last Knight adlı filmdi. Chucky'i de izledim ama ondan hiç bahsetmeyeceğim :)

Filmlerden bahsetmeden önce TorrentFreak'in haftanın en çok indirilen filmleri listesine de bi' göz atalım isterseniz.

Haftanın en çok indirilen filmleri ve IMDb puanları:


  1. Spider-Man: Homecoming / IMDB:7.8
  2. Baby Driver / IMDB: 8.0
  3. Karayip Korsanları - Salazar'ın İntikamı / IMDB: 6.9
  4. Despicable Me 3​ / IMDB: 6.4
  5. Transformers: The Last Knight / IMDB: 5.2
  6. Cult of Chucky / IMDB: 5.3
  7. Wonder Woman / IMDB: 8.2
  8. Hitman’s Bodyguard / IMDB: 7.2
  9. War for the Planet of the Apes / IMDB: 7.8
  10. It / IMDB: 8.0

Chucky'in 6. sırada olması beni şaşırttı.

Spiderman: Homecoming


Spiderman: Homecoming
Yenilmezler konusunda edindiği tecrübelerin ardından Peter teyzesi ile birlikte normal yaşamına geri dönüyor. Tony Stark'ın gözetiminde mahallenin Örümcek Adamı olarak yaşamını sürdürmeye çalışıyor, tabi yeni Örümcek Adam kostümüyle. Daha sonra ortaya çıkan kötü adamları alt edip filmi mutlu sonla bitiriyor. Klasik Örümcek Adam serilerinden biri gibi. Ama bu filmde biraz daha komedi ön planda. Diğer serilere nazaran filmde bol bol güldüm diyebilirim. Tavsiye ederim, izleyin.

Transformers: The Last Knight


Transformers: The Last Knight
Yönetmenliğini Michael Bay‘in üstlendiği beşinci filmde insanların, Transformerlara karşı verdiği mücadele şiddet kazanıyor. Son dönemde her şey ters giderken bir de Optimus Prime ortadan kaybolur. Uzunca bir süre kayıplara karışan Optimus Prime’ın taraf değiştirdiği ortaya çıkar. Öte yandan insanoğlu bu büyük savaştan sağ çıkabilmek için geçmişe odaklanmak zorunda kalır. Beklenmedik ortaklıklar kuran Cade Yeager sır gibi saklanan detayları keşfetmeye başlar. Böylece Transformerların neden dünyaya gelip durduğunu anlamaya çabalar. Onların sandığımızdan çok daha uzun zamandır insanlık tarihinin bir parçası olduğu anlaşılır. Geleceği kurtarmanın anahtarı geçmişin sırlarında ve Transformerların dünyadaki gizli geçmişinde yatıyor. Dünyamızı kurtarmak Cade Yeager (Mark Wahlberg); Bumblebee; bir İngiliz lordu (Sör Anthony Hopkins) ve bir Oxford profesöründen (Laura Haddock) oluşan beklenmedik bir ekibe düşüyor. Filmin sonunda ise Dünya yine kurtarılıyor. Güzel filmdi, tavsiye ederim aksiyon severlere...

Cult of Chucky


Cult of Chucky
Neyse bundan da bahsedeyim: Bir önceki filmde tüm ailesi Chucky tarafından katledilen Nica, 4 yıl boyunca kaldığı akıl hastanesinin ardından cinayetleri kendisinin işlediğine inanır. Ama en son nakledildiği akıl hastanesinde yine katil bebek Chucky ile karşılaşır ama bu sefer 3 tanesiyle baş etmek zorundadır. Filmde ilginç detaylar sizi çok şaşırtacak, artık güler misiniz ağlar mısınız bilemem. Ama bazı sahneleri de oldukça ürkütücü haberiniz olsun. Filmin aldığı IMDb puanı tam da yerinde olmuş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparken:
1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymayı ihmal etmeyin.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Blogger Yardım veya İletişim sayfalarını kullanın.

Copyright © 2016 - 2024 Blog Tecrübem. All rights reserved. Powered by Dijidal.com and Blogger. I Google
Sitede yer alan tüm içerikler Blog Tecrübem'e aittir, kullanım koşulları çerçevesinde alıntı yapılabilir.