Uygun fiyata kablosuz mouse, Trust Primo

21 Şubat, 2018
Kablosuz mouse, Trust Primo
Kablosuz mouse, Trust Primo
İnternet alışverişlerinde belki de en çok ihtiyaç duyduğumuz, güven duygusudur. Özellikle teknolojik ürünlerde, "Acaba sağlam gelir mi?, Gerçekten dedikleri kadar var mı?.." gibi sorular hiç aklımızdan çıkmaz. Her ne kadar satıcı profillerini kontrol edip, ürün inceleme içeriklerini takip ederek fikir sahibi olabilsekte, nihayetinde bakmadan, görmeden, incelemeden bir ürün satın almak düşündürür bizi. İşte bu sebeplerden dolayı, benim gibi tekil ağızdan, ürünleri deneyimleyenlerin tavsiyelerine kulak asanlar için satın aldığım bir kablosuz fareden bahsettim bu yazımda, Trust Primo 20322 kablosuz mouse.

Bu kablosuz mouse için tam bir fiyat performans ürünü diyebilirim. 15 - 20 TL gibi bir ücretle internetten satın almanız mümkün. (hepsiburada) Oldukça sade ve şık bir tasarıma sahip. Ev veya ofis ortamında kullanabileceğiniz gayet güzel ve uygun fiyatlı bir mouse.
  • 6 metreye kadar erişim
  • Hız seçim düğmesi 1000 - 1600 DPI
  • Depolanabilir USB mikro alıcı
  • Açama / Kapama güç anahtarı
  • Sol ve sağ el kullanım özelliği
Ürün özellikleri arasında bu bilgiler yer alıyor. Ayrıca şöyle bir özelliği de bulunuyor, belirli süre kullanmadığınız taktirde otomatik olarak kendini kapatıyor. Sanırım bu özellik pil kullanım ömrünü uzatmak için düşünülmüş, gayette iyi olmuş.
Uygun fiyata kablosuz mouse
Uygun fiyata kablosuz mouse
Ürünle birlikte iki adet küçük kalem pilde veriliyor. Bu güzel bir jest ama yeni piller kullanmanızda fayda var. Sonra benim gibi mouse neden iyi çekmiyor diye kara kara düşünmeyin.😊

Diyeceklerim bunlardı dostlarım. Aynı markanın kablosuz klavyesini de deneyeceğim. Bakalım klavye konusunda da başarılı mı.

2 yorum:

  1. Fiyatı muhteşemmiş özellikle şu günlerde kurların artması vergilerin artması ile herş eyin fiyatı arttı. 2 Yıl önce laptopumun yanında aldığım Microsoft 1850 fare 20-25 tl gibi bir fiyata almıştım şu anda 50-60 tlden aşağı satılmıyor.
    Birde hemen bozulmazsa gerçekten tercih edilebilir bir ürün gibi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Galiba fiyatlar gittikçe de artacak. Şu an için bir sorunla karşılaşmadım, bakalım. Teşekkürler..

      Sil

Yorum yaparken:
1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymayı ihmal etmeyin.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Blogger Yardım veya İletişim sayfalarını kullanın.

Copyright © 2016 - 2024 Blog Tecrübem. All rights reserved. Powered by Dijidal.com and Blogger. I Google
Sitede yer alan tüm içerikler Blog Tecrübem'e aittir, kullanım koşulları çerçevesinde alıntı yapılabilir.