İyi kitap başarıya götürür!

30 Ağustos, 2018
İyi kitap başarıya götürür
İyi kitap başarıya götürür
Günümüzde eğitim eskiye nazaran fevkalade önem taşımaktadır. Zira iyi okullarda okuyup başarılı bir süreç sonrası güzel bir mesleği artık tüm öğrenciler istemektedir. Bununla beraber eğitim sürecini zor kılan bir diğer faktör sınavlara hazırlanan öğrencilerin sayısının çok fazla olmasıdır. Bu rekabetin zorluğunu artırdığı gibi, öğrencileri kendilerini geliştirmeye zorlayan bir etmendir. Artık öğrenciler kendilerini diğer rakiplerinden ayıran birtakım niteliklere sahip olmanın peşinde. Çünkü iş garantisi olan ve müreffeh bir hayat sürmeyi sağlayacak mesleklere talep çok fazla olmakta ve bu durum öğrencilerin işini zorlaştırmaktadır.

İngilizce bilmek öne taşır!


8. sınıf İngilizce
8. sınıf İngilizce
Bugün dünyanın hemen hemen her yerinde İngilizce konuşulmaktadır. Endüstriden sağlık alanına, eğitimden sanayiye, bilişim ve teknolojiden hukuk ve siyasete değin İngilizce bilmek bireyi öne taşımaktadır. Dolayısıyla öğrenciler matematik, fen bilimleri ve sosyal bilgiler derslerinin yanı sıra iyi bir İngilizceye sahip olmak zorunda. İyi bir İngilizce bilmek yukarıda belirtilen zor rekabet şartlarında öğrenciyi çok öne taşıyan bir faktördür. Tonguç Mağaza 8. sınıf İngilizce kitapları sayesinde lisede ve üniversitede de İngilizce derslerinde öğrencilerden belirli bir seviyede İngilizce bilgisine sahip olmalarını sağlamaktadır. İngilizce eğitimini, öğrenci eğitim hayatının başlarında iyi bir seviyeye çıkarmak adına çalışmalar yapması gerekir. Eğitimin ilerleyen dönemlerinde dersler ve sorumluluklar artmakta, dolayısıyla yabancı dile yönelik çalışmalar bırakılmaktadır. İyi bir seviyede bilinen İngilizce öğrenciye pek çok fırsat kapısını aralamaktadır. Söz gelimi, okullarda yapılan sınavlarda başarılı olup yurt dışına çıkma imkânı, yurt dışında meslek sahibi olma imkânı gibi bireye olumlu anlamda çok şey kazandıracak fırsatı İngilizce sayesinde yakalayabilmektedir. Hayat görüşü ufku, kültürel birikimi artacaktır.

İngilizceyi Tonguç ile öğrenin!


8. sınıf İngilizce kitapları
8. sınıf İngilizce kitapları
Tonguç Mağaza bünyesinde bulunan 8. sınıf İngilizce kitapları sayesinde dil seviyenizi çok yükseklere çıkarmak mümkün. Aynı zamanda okul derslerinde başarıyı da yakalayacaksınız. Çünkü Tonguç Mağaza bünyesinde bulunan İngilizce kitapları ezber üzerine temellendirilmiş değil bilakis akılda kalıcı ve başarılı bir öğrenme amacı güderek hazırlanmış kitaplardır. Her geçen yıl değişen konulara göre kendisini yenilemekte, alanında uzman öğretmenler tarafından titizlikle kaleme alınmaktadır. Boşluk doldurmaları, çoktan seçmeli soruları, görsel içeriği ile İngilizce 8. sınıf çalışma kitabı ise bilgilerinizi denemek ve konuları daha iyi kavramak amacıyla hassas bir şekilde hazırlanmıştır. Elbette konuları iyi kavramak ileri düzeyde bir başarı için yeterli olmamaktadır. Çünkü öğrenilen bilgiler zamanla unutulmaktadır. Bu itibarla Tonguç Mağaza’dan temin edebileceğiniz 8. sınıf İngilizce testleri ile unutmayı önleyecek, bol bol örnekleri çözerek kalıcı bir şekilde öğreneceksiniz. Bununla birlikte, hassas çalışmalar neticesi hazırlanmış 8. sınıf İngilizce deneme ile öğrenciler kendilerini kontrol edebilecekler. Ağırlıklı olarak hangi konularda yanlışların yapıldığı, nelerin kavranıp nelerin kavranmadığını ve tekrar gözden geçirilmesi gereken konuları 8. sınıf İngilizce denemeleri sayesinde öğrenecekler. Çünkü denemeler başarıya giden yolda öğrencilerin aynası hüviyetindedir. Öğrencinin kendisini görebilmesi için önemlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparken:
1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymayı ihmal etmeyin.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Blogger Yardım veya İletişim sayfalarını kullanın.

Copyright © 2016 - 2024 Blog Tecrübem. All rights reserved. Powered by Dijidal.com and Blogger. I Google
Sitede yer alan tüm içerikler Blog Tecrübem'e aittir, kullanım koşulları çerçevesinde alıntı yapılabilir.