Ameliyatsız yüz germe nedir?

21 Mart, 2023
Ameliyatsız yüz germe, bıçak altına yatmadan daha genç görünmenize yardımcı olan kozmetik bir tekniktir. Ameliyatsız yüz germe olarak da bilinir. Ameliyatsız yüz germe işleminde herhangi bir kesi ya da iz olmadığı için tercih edilmektedir. Bu, hassas cilde sahip olan veya ameliyattan kaçınmak isteyen kişilerin bu tedaviyi kullanmasını mümkün kılar. Dolayısıyla bu tarz bir işlemin hasta konforu açısından ideal bir etkiye sahip olduğunu rahatlıkla ifade edebiliriz. Hospitalturk ameliyatsız yüz germe işlemi ve benzeri uygulamaların sorunsuz bir şekilde hayata geçirilmesi konusunda kritik bir etkiye sahiptir.

Ameliyatsız yüz germe, size daha genç bir görünüm kazandırmak için enjekte edilebilir dolgu maddelerinin ve lazerlerin kullanıldığı bir uygulamadır. Ameliyatsız bir yüz germe, kendi evinizin rahatlığında minimum kesinti ile gerçekleştirilebilir. Enjekte edilebilir jel ve lazer enerjisi, kollajen üretimini uyarmak için cildinizin daha derin katmanlarını hedeflemek üzere birlikte çalışır. Bu, cilt elastikiyetinin artması, ince çizgilerin, kırışıklıkların ve akne izlerinin azalmasının yanı sıra daha pürüzsüz bir cilt dokusu ile sonuçlanır. https://hospitalturk.com/en güncel uygulamaların hayata geçirilmesi konusunda titiz bir çalışmanın içerisinde yer almaktadır.

Ameliyatsız yüz germe, yüzdeki derin kırışıklıkları ve kırışıklıkları doldurarak, yaşlanma veya kilo verme nedeniyle oluşan hacim kaybını geri kazanmaya yardımcı olur. Enjeksiyon jeli, cildinizin elastikiyetini ve sıkılığını artıran kollajen üretimini uyarır. Ameliyatsız yüz germe işleminin özellikleri gündeme geldiği zaman karşımıza tam anlamıyla profesyonel bir hizmet alanı çıkar. Bu durumun doğal sonucu olarak söz konusu uygulamanın geniş kapsamlı bir şekilde başarılı sonuçlar ortaya koyduğu biliniyor.

Ameliyatsız Yüz Germe Tedavisi

Ameliyatsız yüz germe tedavileri lokal anestezi ile yapıldığından işlem sırasında herhangi bir rahatsızlık hissetmezsiniz. İşlemden sonra herhangi bir iyileşme süresi gerekmez. Ancak tedaviden sonra 24 saate kadar tedavi alanı çevresinde hafif şişlik yaşayabilirsiniz. Ameliyatsız yüz germe, yüzdeki cildi sıkılaştırmak ve kaldırmak için lazer kullanan bir prosedürdür. Kırışıklıkları azaltmaya, sarkan cildin görünümünü iyileştirmeye ve hatta renk değişikliği veya yara izi olan bölgeleri düzeltmeye yardımcı olur.

Ameliyatsız yüz germe birkaç yıldır vardır. Ancak son zamanlarda ameliyat istemeyen ancak yine de daha genç görünmek isteyen kadın ve erkekler arasında daha popüler hale geldi. Bu prosedürün faydaları, söz konusu olduğu zaman karşımıza geniş kapsamlı bir hizmet alanı çıkar. Aşağıda sıraladığımız özelikler ameliyatsız yüz germe tedavisinin öne çıkan özellikleri arasında yer alır;

·         Genel anestezi gerekmez

·         Yara izi veya kesi gerekmez

·         Prosedür, tedavi edilen alan başına yaklaşık 30 dakika sürer

·         Herhangi bir cerrahi kesi içermediği için bu kozmetik prosedürle ilgili herhangi bir risk yoktur.

·         Ameliyattan sonra ağrı veya kesinti olmaz, böylece tedaviden hemen sonra işinize dönebilirsiniz

Ameliyatsız yüz germe, cildi sıkılaştırmak için doğal bir maddenin kullanıldığı bir prosedürdür. İşlem enjekte edilebilir ve enjekte edilemeyen yöntemlerle yapılır. Enjekte edilemeyen yöntemde, cildi sıkılaştırmak için doğrudan cilde uygulanan topikal kremler ve jeller kullanılırken, enjekte edilen yöntemde kırışıklıkları azaltmak için Botox enjeksiyonları veya diğer dolgu maddeleri kullanılır.

Ameliyatsız Yüz Germe Tedavisinin Özellikleri

Ameliyatsız yüz germe, cildin dermal tabakasına enjekte edilen botoks veya hyaluronik asit gibi doğal bir madde kullanılarak çalışır. Bu maddeler kolajen üretimini artırmaya yardımcı olur ve ayrıca ince çizgileri ve kırışıklıkları azaltmak için cildi dolgunlaştırmaya yardımcı olur. Botox, göz çevresi, alın ve ağız bölgesindeki kırışıklıkları ve mimik çizgilerini azaltmak için onaylı bir tedavi yöntemidir. Sinir sinyallerinin kaslara ulaşmasını engelleyerek gevşemelerine neden olarak çalışır. Böylece kasılmalarını önler ve böylece derin kırışıklıkların oluşmasını önler.

Hyaluronik asit, göz çevresi, alın ve ağız çevresindeki kırışıklıkları ve ince çizgileri azaltmak için FDA onaylı başka bir tedavi yöntemidir. Cildinizdeki nem miktarını artırarak çalışır ve eskisinden daha genç ve taze görünmesini sağlar. Özellikle ameliyatsız yüz germe tedavisi gündeme geldiği zaman hasta konforu açısından ideal bir etkiye sahiptir. Bu aşamada yüz germe uygulamasına dair kapsamlı bir araştırma yapıyor olmak beraberinde öneli kazanımları getirir. Şayet siz de ameliyatsız yüz germeye dair kapsamlı bilgilere erişmeyi isterseniz buradan bilgi alabilirsiniz.

Başarılı sonuçlar ortaya koyma kabiliyetine sahip olan ameliyatsız yüz germe, yüz derisini kaldırmak ve sıkılaştırmak için yapılan minimal invaziv bir prosedürdür. İşlem kesi yapılmadan gerçekleştirilir ve ciltte herhangi bir iz kalmaz.Ameliyatsız yüz germe işlemi ayakta tedavi ortamında yapılabilir ve genel anestezi veya bir gece hastanede kalmayı gerektirmez. Hasta işlem sırasında ve sonrasında minimum rahatsızlık beklemelidir. Dolayısıyla ameliyatsız yüz germe işleminin hasta konforunu üst düzeyde sağladığını rahatlıkla ifade edebiliriz.

Ameliyatsız Yüz Germe Tedavisi Süreci Nasıldır?

Ameliyatsız yüz germe süreci, yüz hatlarını iyileştirmek, kırışıklıkları azaltmak ve boyun gevşekliğini iyileştirmek için tasarlanmış birkaç adımı içerir.Ameliyatsız yüz germe avantajlarıyla ön plana çıkan bir uygulama olduğundan her zaman tercih edilmektedir. Bu arada geleneksel cerrahi yüz germe işlemlerine göre ameliyatsız bir yüz germe seçmenin birçok avantajı vardır. Bu tedavi için herhangi bir kesi gerekmez ayrıca bu işlem ayakta tedavi ortamında sadece lokal anestezi ile yapılabilir.

Operasyondan sonra yaraları kapatmak için dikiş atılması veya dikiş atılması gerekmediğinden tedaviyi takiben herhangi bir kesinti olmaz; bunun yerine, kesileri zamanla doğal olarak iyileşene kadar kapalı tutmak için cilt yapıştırıcıları kullanılır. Bu, hastaların tedaviden hemen sonra evlerine dönebilecekleri anlamına gelir. Hemen her zaman tavsiye edilen bir teknik olarak karşımıza çıkan ameliyatsız yüz germe tedavisi geçmişten günümüze kadar geçen süreçte her zaman önerilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparken:
1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymayı ihmal etmeyin.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Blogger Yardım veya İletişim sayfalarını kullanın.

Copyright © 2016 - 2024 Blog Tecrübem. All rights reserved. Powered by Dijidal.com and Blogger. I Google
Sitede yer alan tüm içerikler Blog Tecrübem'e aittir, kullanım koşulları çerçevesinde alıntı yapılabilir.