Yaratıcı dijital eğitim platformu Preply Türkiye'de

31 Ekim, 2017
Yaratıcı dijital eğitim platformu Preply Türkiye'de
Yaratıcı dijital eğitim platformu Preply Türkiye'de
Kısaca tanıtmak gerekirse 2013 yılında Ukrayna’nın başkenti Kiev’de kurulan ve farklı ülkelerden birçok yatırım alan Preply, çeşitli kategorilerde (yabancı diller, bilim dalları, hobiler vb.) çevrimiçi ve yerel eğitmenlere ulaşmayı sağlayan uluslararası özel eğitim platformudur. Ve şu anda 47 bin özel eğitmen ile 100 bin öğrenciye hizmet sunuyor. 40 farklı konuda her ay 30 bin saat ders yapılıyor. Öğrenmek istediğiniz konuları bilen uzmanlara ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı, uzmanlar içinse öğrencilere ulaşmak.

Size yeni bir dijital eğitim platformu olan Preply’den bahsetmek istiyorum. Türkiye de birçok aktif kullanıcısı olan Preply’nin sistemi öğrenciler için şu şekilde çalışıyor.

Öğretmen bul

Bütçenize ve kriterlerinize uygun tüm dünyadan eğitmenleri bulmak için arama filtresi kullanın. Onlarla iletişime geçin. Artık eğitmene karar verip ödemeyi yapabilirsiniz.

Dersi onayla

Dersi Skype üzerinden veya buluşarak yaptıktan sonra, eğitmeni platform üzerinden anonim olarak değerlendirebilirsiniz. Ve ancak siz dersi onayladıktan sonra ücret eğitmenin hesabına geçer.

Preply garantisi ile devam et

Dersi beğendiyseniz, devam etmek için 5, 10, 20 veya 40 saatlik paketler seçerek daha uygun fiyata dersler yapabilirsiniz. Ücretsiz öğretmen değiştirme veya geri kalan bakiyenizi istediğiniz zaman iade alma hakkınız var.
Preply
Site üzerinden gelir elde etmek isteyenlerinse izleyecekleri yol şu şekilde olacaktır;

Kayıt ol

Her hangi bir konuda uzmanlar, şu adresten sisteme kayıt olabilir.

Yeni öğrenciler edin

Konunuzla ilgilenen öğrenciler hemen sizinle irtibata geçip ders planlayacaktır.

Kazanın

Onaylanan derslerinizin ardından gelir elde etmeye başlayın.

5 yorum:

  1. Merhaba, bu tanıttığınız sistem benimle mail yoluyla iletişime geçti ve link değişimi yapmak istediğini belirtti. Link değişimi nedir? Bu sistem güvenli midir? Reklam gibi bir şey mi acaba yardımcı olursanız sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, iki farklı web sayfasının birbirlerine link verme olayıdır link değişimi. Yani sizin blogunuzun linki onların web sayfasında, onların linki ise sizin blogunuzda etkin olarak yer alacak. Bu şekilde bir teklifte bulunmuşlar. Açıkçası ne kadar güvenilir bilmiyorum ama ben bir sorun yaşamadım.

      Sil
    2. Anladım, teşekkürler. Bizim sitemizden tıklayarak kayıt olup ödeme yapan kişilerin ödemelerinin yüzde 20 oranında kazanç sağlandığı yazıyor sitede. Siz hiç kazanç elde ettiniz mi bu şekilde?

      Sil
    3. Rica ederim. Hayır, ben sadece bu tanıtım yazısı için anlaşma yaptım.

      Sil
    4. Peki, çok teşekkürler, iyi çalışmalar :)

      Sil

Yorum yaparken:
1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymayı ihmal etmeyin.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Blogger Yardım veya İletişim sayfalarını kullanın.

Copyright © 2016 - 2024 Blog Tecrübem. All rights reserved. Powered by Dijidal.com and Blogger. I Google
Sitede yer alan tüm içerikler Blog Tecrübem'e aittir, kullanım koşulları çerçevesinde alıntı yapılabilir.