YouTube fenomeni Cem Korkmaz intihar ederek yaşamına son verdi!

02 Kasım, 2017
Cem Korkmaz
Yine bir fenomen ve yine bir intihar vakası. Dün akşam saatlerinde haberleri okurken karşılaştım bu habere ve gerçekten üzüldüm. Ünlü youtuber Cem Korkmaz, kendi evinde intihar ederek yaşamına son verdi.

Cem Korkmaz kimdir?


1987 Bursa doğumlu Cem Korkmaz, eğitim hayatını Bursa'da tamamladıktan sonra Bursa Devlet Tiyatrosu'nda tiyatro eğitimi aldı. Youtuber, sunucu ve oyuncu olarak tanınan Cem Korkmaz, birçok filmde, dizide ve reklamda rol aldı. Recep İvedik 4, AROG gibi yapımlarda yer alan Cem, daha sonra YouTube'da Yap Yap adlı kanalda içerik paylaşarak ismini YouTube adlı sosyal paylaşım alanında da duyurdu. 

Cem Korkmaz neden intihar etti?


Haberin ardından sevenleri için merak konusu olan "Cem Korkmaz neden intihar etti", sorusunun yanıtı ise hala kesinleşmiş değil.

Dün akşam saatlerinde cansız bedenine ulaşılan Cem Korkmaz'ın, evinde kalorifer borusuna iple asılı şekilde bulunduğu iddialar arasında. Kesin ölüm nedeni ise otopsi raporunun ardından belirlenecektir.


Cem'in vefatı, Şahan Gökbakar'ı da üzdü!


Şahan Gökbakar, Recep İvedik 4 filminde beraber rol aldığı Cem Korkmaz'ın ölüm haberinin ardından; "Ahhhhh be güzel kardeşim...Hâlâ inanamıyorum böyle bir şey olduğuna. Anlayamıyorum!!! Acılı ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağolsun..." şeklinde duygusal bir paylaşımda bulundu.

Cem Korkmaz'ın babası Muhittin Korkmaz


GORA filminde sık sık "Komutan Logar, bir cisim yaklaşıyor efendim!" repliğini kullanan Tihulu adlı karakteri oynayan Muhittin Korkmaz, Cem Korkmaz'ın babasıydı.

İntihar eden sosyal medya fenomenleri


Frank Wolf: 2013 yılında YouTube'da Frank Wolf adıyla tanınan ve 60 binden fazla abonesi olan 1993 doğumlu Francis Lapointe, 20 yaşında intihar etmişti. Gencecik yaşta hayata gözlerini yuman Frank Wolf, hayranları tarafından üzüntüyle anılıyor.

Freddy E: YouTube'da Jerk TV kanalının sahibi Freddy E, 2013 yılında intihar etti. Öldüğünde 22 yaşında olan hip-hop şarkıcısının intiharı, hayranlarını oldukça üzdü.

Daniel Kyre: 300 binden fazla takipçisi olan Daniel Kyre, 2015 yılında intihar girişiminde bulundu. Cyndago ismiyle adını duyuran genç adam hastanede iki gün ölüm kalım savaşı verdi. Ancak Youtube fenomeni hayatta kalmayı başaramadı.

Amanta Todd: Okul arkadaşlarının zorbalıklarına maruz kalan 15 yaşındaki Amanda Todd, yaşıtlarının kendisine karşı uyguladığı baskıya dayanamadı ve intihar etti. Arkadaşları tarafından kendisine yapılanları YouTube kanalında ifade eden genç kız, 2012 yılında intihar etti ve hayata gözlerini yumdu.

Justin Carmical: YouTube'da JewWario ismini kullanan ve videolar yükleyen Justin Carmical, 2014 yılında intihar etti. 30 bini aşkın takipçisi bulunan Justin Carmical'ın ölümü sevenlerini yasa boğdu.

Nathan Wills: Nathan Wills, Paradigma ismiyle videolar paylaşan ve yayın yapıyordu. Sosyal medya fenomeni, genellikle kendi yaşamınadn kesitleri paylaşıyordu. Ancak Nathan Wills, 2012 yılında intihar ederek hayata gözlerini yumdu.
Kaynak: HABERTÜRK, Sabah,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparken:
1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymayı ihmal etmeyin.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Blogger Yardım veya İletişim sayfalarını kullanın.

Copyright © 2016 - 2024 Blog Tecrübem. All rights reserved. Powered by Dijidal.com and Blogger. I Google
Sitede yer alan tüm içerikler Blog Tecrübem'e aittir, kullanım koşulları çerçevesinde alıntı yapılabilir.