Android telefonlar için ücretsiz VPN uygulaması

20 Şubat, 2018
Turbo VPN
Turbo VPN
Android işletim sistemine sahip akıllı telefonum için kullandığım VPN uygulamasından bahsettim bu yazımda. Erişim engeline takılan web sitelerine ya da sosyal medya hesaplarına mobilden ulaşmak için oldukça tercih edilebilir bir uygulama, Turbo VPN.

Bir çok farklı sebepten dolayı erişim engeline takılan web siteleri oldukça fazla ülkemizde. Hal böyle olunca VPN hizmetlerine sık sık başvurmak zorunda kalıyoruz engeli aşmak için.

İster masaüstü olsun ister mobilden olsun artık engelli web sitelere ulaşmak oldukça kolay. Tabi reklamlardan geçilmeyen masaüstü hizmetlerin yanı sıra Android işletim sistemi için tasarlanan VPN uygulamalarını kullanmak daha cazip. Hem reklamsız hemde ücretsizler çünkü.

Android akıllı telefonlar için kullanabileceğiniz birçok ücretsiz VPN uygulaması mevcut. Ama ben her zamanki gibi kendim test ettiğim ve memnun kaldığım bir programı bir uygulamayı sizlere önereceğim, Turbo VPN.
Turbo VPN
Turbo VPN
Oldukça basit ve sade bir tasarıma sahip. Kısa sürede uygulamayı açıp kullanabiliyorsunuz. CONNECTED uyarısının ardından dilediğiniz yasaklı web sitelerine ya da uygulamalara erişim sağlayabilirsiniz.

Uygulamanın kötü yanlarından bahsedeyim diyorum ama bugüne kadar karşılaştığım bir sorun olmadı açıkçası. Zaten Google Play Store'da da 904.847 kişinin oylamasının ardından 5 üzerinden 4.7'lik bir puan almış. Anlayacağınız gönül rahatlığı ile indirip kullanabileceğiniz bir uygulama. İndirmek isteyenler için de link burada. Peki sizin önerebileceğiniz bir Android VPN uygulaması var mı?

6 yorum:

  1. Uygulamanın, bu kadar çok izin istemesi sinir bozucu :/ çok sıkıştığımda kullanırım tabii.. Teşekkürler Blog Tecrübem :)

    YanıtlaSil
  2. Bende uzun zamandır Opera Vpn kullanıyorum. Opera büyük bir şirket olduğu için ve istenilen izinler de az olduğu için bana daha çok güven veriyor. Ayrıca sınır vb olmaması da albenisini artırıyor.

    YanıtlaSil
  3. Yanıtlar
    1. Opera Free VPN şeklinde geçiyor sanırım, biraz baktım ama?..

      Sil

Yorum yaparken:
1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymayı ihmal etmeyin.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Blogger Yardım veya İletişim sayfalarını kullanın.

Copyright © 2016 - 2024 Blog Tecrübem. All rights reserved. Powered by Dijidal.com and Blogger. I Google
Sitede yer alan tüm içerikler Blog Tecrübem'e aittir, kullanım koşulları çerçevesinde alıntı yapılabilir.