Sevgiliye ne hediye alınır? En orijinal hediye önerileri

05 Ekim, 2019
Hediye Fikirleri
Hediye Fikirleri
Sizi duyduk. Sevgiliye ne hediye alınır yazarak googleda araştırma yapıyorsunuz. Çünkü sevgilinize onu ne kadar önemsediğinizi anlatmak istiyorsunuz. Gül buketi, parfüm ya da koca bir ayıcık gibi sıradan hediyeler vermek istemiyorsanız sizin için derlediğimiz bu hediye önerileri çok işinize yarayacak.

Tarihli Kolye

Hediye alacağınız kişi bir kadınsa sevgili olduğunuz günün tarihinin yer aldığı altın ya da gümüş bir kolye ile onu çok mutlu edebilirsiniz.

Analog Fotoğraf Makinesi

Fotoğraf çekmeye ilgili ve vintage eşyalara takıntılı bir sevgiliniz varsa ona analog fotoğraf makinesi hediye edebilirsiniz. Bir de çektiği fotoğrafları anında çıkartabileceği bir makine tercih ederseniz onu çok mutlu edeceğinize şüphe yok.

Yoga Matı

Yoga yapmaya yeni başlayan ya da yogayı bir yaşam tarzı haline getiren bir sevgiliniz varsa her zaman istediği bir yoga matını ona hediye etmeye ne dersiniz?

Hamur yoğurma makinesi

Mutfakta vakit geçirmeyi seven ve farklı hamur işi tarifleri denemekten zevk alan sevgilinize hem işini kolaylaştırması hem de ilgisini daha ileriye taşıması için bir hamur yoğurma makinesi hediye edebilirsiniz.

Akıllı saat

Spora ilgi duyan, yeni spor yapmaya başlayan ya da hareketli bir yaşam tarzına sahip olmasını istediğiniz sevgilinize bir akıllı saat hediye ederek olumlu bir etki yapabilirsiniz.

E-kitap okuyucu

Sık sık kitap ya da araştırma yazıları okuyan sevgilinizin karanlıkta ya da bulunduğu her yerde gönlünce kitap okumasını istiyorsanız ona son model bir e-kitap okuyucu alabilirsiniz.

Bavul

Seyahat etmekten hoşlanan ve birlikte de sık sık seyahat ettiğiniz sevgilinize hem rahatça taşıyabileceği hem de zevkine uygun bir bavul hediye edebilirsiniz.

Fotoğraflı masa takvimi

Ofiste ya da çalışma odasında kullanabileceği ona özel bir takvim yaptırmaya ne dersiniz? Üzerinde birlikte çekildiğiniz fotoğrafların yer aldığı bir takvim harika bir hediye fikri olabilir.

Projeksiyonlu gece lambası

Beraber yıldızları izlemenin keyfini her gece yaşamak için ona yıldızları duvara yansıtan projeksiyonlu gece lambası hediye edebilirsiniz.

Spa randevusu

Sevgilinizin stresli bir yaşam tarzı varsa veya onun biraz rahatlamasını ve dinlenmesini istiyorsanız özel bir günde ona spa randevusu hediye edebilirsiniz. Eğer hala sevgilinize ne hediye alacağınızı bulamadıysanız, sevgiliye hediye sayfasınızı ziyaret etmenizi öneririz.

3 yorum:

  1. 3. Yıl dönümümüze yaklaşık 10 gün kalmışken yazınız ilgimi çekti. Hediyelerin hepsi çok yaratıcı ama sanırım klasikten vazgeçemeyen biri olarak gül buketini tercih ederdim ☺

    YanıtlaSil
  2. Bavul hiç aklıma gelmezdi sanırım. Öneriler için teşekkürler...

    YanıtlaSil

Yorum yaparken:
1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymayı ihmal etmeyin.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Blogger Yardım veya İletişim sayfalarını kullanın.

Copyright © 2016 - 2024 Blog Tecrübem. All rights reserved. Powered by Dijidal.com and Blogger. I Google
Sitede yer alan tüm içerikler Blog Tecrübem'e aittir, kullanım koşulları çerçevesinde alıntı yapılabilir.