Beautyderm’de medikal cilt bakımı dönemi başladı!

18 Aralık, 2019
Medikal cilt bakımı
Medikal cilt bakımı

Medikal cilt bakımı nedir?


Dermokozmetik ürünler kullanılarak cildin görüntü olarak sağlıklı durmasını sağlayabilmek ve cildi temizlemek amaçlı yapılan ve de cilt tiplerine ve ihtiyaçlarına göre yapılan derin bir temizliktir. Güneş ışınlarının zararlı etkileri, düzensiz ve sağlıksız beslenme, alkol, sigara vs. gibi daha birçok dış etken, cildimize deformasyon yapabilmektedir. Ayrıca medikal cilt bakımı İstanbul temsilcisi olan Beautyderm ona gelen en sık sorulardan birinin yaşlılık kırışıklıkları ile alakalı olduğunu söylemektedir. Yaşa bağlı bir şekilde ortaya çıkan yüz ve gerdanlık bölgesindeki kırışıklıklar için de medikal cilt bakımı uygulanabilmektedir. Bu uygulama ortalama olarak 2 saat sürmekte ve bu uygulamanın amacı da ciltte oksijen depolamak ve ciltteki gözeneklerin temizlenmesidir. Ayrıca cilde parlaklık, temizlik kazandırır ve de cildin toksinlerden ayrılmasını sağlamaktadır.

Medikal cilt bakımı nasıl yapılır?


Medikal cilt bakımı İstanbul uygulayıcısı olan Beautyderm, medikal cilt bakımı öncesinde alanında uzman olan bir estetisyen, özel büyüteç yardımıyla cildi derinlemesine incelemektedir ve iyice analiz edilir. Bu işlemler sonrasında da kişinin cildinin ihtiyaç duyduğu şeyler öğrenilir ve cilt tipine uygun olarak da dermokozmetik ürünler kullanılacağından hangilerinin kullanılacağına karar verilir. Bu işlemlerin temel aşamaları da şu yönde; öncelikle temizleme sütü adı verilen jel ile cilt tamamen temizlenir. Daha sonra peeling uygulaması yapılır ve cilt tamamen temizlenir. Cilde buhar uygulaması yapılır ve gözenekler tamamen açılır. Gözeneklerin açılması ile gözeneklerdeki siyah noktalar kolaylıkla temizlenir. Cilt yüksek frekanslar kullanılarak dezenfekte edilir ve cilde serum ve özel ampuller verilir. Son aşama olarak da ideal kremler ile cilde masaj uygulanır.

Medikal Cilt bakımı İstanbul uygulayıcı olan Beautyderm tarafından birçok çeşidi uygulanabilmektedir. Leke tedavileri, özel kırışıklık açma metodları, problemi olan ciltler için tedaviler ve daha birçok farklı tedavi işlemlerinin her biri medikal cilt bakımı İstanbul uygulayıcısı olan Beautyderm tarafından uygulanmaktadır.

Medikal cilt bakımı kimlere uygulanır?


Medikal cilt bakımı uygulamaları kimyasal madde kullanılarak yapılan bir uygulama olmadığı için hem gençler hem de erkekler, genç veya yaşlı fark etmeksizin herkese uygulanabilmektedir. Uygulama yapılacak olan kişinin hasta olmaması, cilt problemleri olmaması gerekmektedir ve de kişinin hasta olması bir problem olarak görülmemektedir.

Medikal cilt bakımı ile evdeki günlük bakımın farkı nedir?


Medikal cilt bakımı İstanbul uygulamacısı olan Beautyderm, medikal cilt bakımı yaparken hem profesyonel bir ekip sunar hem de profesyonel ürünler sunmaktadır. Medikal cilt bakımı sonrasında ciltte herhangi bir iz kalmaz. Bu göz önünde bulundurulur ve bu şekilde cilt bakımı yapılır. Ancak günlük bakımlarda ciltteki sorunun ve cilt tiplerinin algılanabilmesi çok da kolay olmamaktadır. Hatta doğru olabilme olasılıkları da çok yüksek değildir. Evde yapılan bakımlar daha çok medikal bakımlara hazırlık ve destek olmak açısından hem de etkilerinin kusursuz olması gereklidir. Kliniklerde yapılmakta olan cilt bakımları daha donanımlıdır ve daha kapsamlı olarak bir cilt bakımı yaparlar. Medikal cilt bakımı seanslar arasında giderek azalan etkilere sahiptir. Bu nedenle de ortalama olarak 30 günde bir tekrar edilmesi önerilmektedir. Evde yapılacak olan günlük bakımlar ile de medikal cilt bakımı sürecini uzatacaktır. Düzenli bakımlar yapılan medikal cilt bakımlarının da sürekli kalmasını sağlar. Ayrıca medikal cilt bakımı cilt altına uygulandığından daha kalıcıdır.

Medikal cilt bakımı faydaları


Medikal cilt bakımı sayesinde ciltte var olan bütün ölü hücreler, kirler, yağlar, makyaj kalıntıları vs. cildi temizlemektedir. Cildin nem oranını da düzene sokar ve kalıcı olarak canlılık katar. Cilt sıkılaşır ve daha gergin görünür. Oksijen oranı yükseltilir ve cilt daha hızlı bir şekilde temizlenir. Metabolik olarak cilt düzene sokulur ve böylelikle cilt daha genç ve canlı durur.

Medikal cilt bakımı ürünleri ve fiyatları


Medikal cilt bakımı ürünleri de fiyatları da kişiden kişiye farklılık göstermektedir. Her kişinin cilt tipi farklıdır ve bütün bunlara bağlı olarak da kullanılacak ürünler farklılık gösterir. Ayrıca ciltteki lekelere vs. göre de medikal cilt bakımı sırasında ek olarak ürünlere ve yöntemlere başvurulabilmektedir. Fiyatlar bu nedenlerle de değişiklik gösterecektir. Siz de hemen şimdi Beautyderm’e ulaşın, medikal cilt bakımı için randevu alın ve size özel fiyat bilgisini talep edin!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparken:
1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymayı ihmal etmeyin.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Blogger Yardım veya İletişim sayfalarını kullanın.

Copyright © 2016 - 2024 Blog Tecrübem. All rights reserved. Powered by Dijidal.com and Blogger. I Google
Sitede yer alan tüm içerikler Blog Tecrübem'e aittir, kullanım koşulları çerçevesinde alıntı yapılabilir.