Film indirme sitesi

07 Mayıs, 2020
Yüksek hız
Yüksek hız
Merhaba! Bu yazımda sizlere benimde kullandığım ve çok beğendiğim bir film indirme sitesi olan Filmbol'u tanıtacağım. Eğer sizinde bu konuda bazı problemleriniz varsa veya bir türlü beceremediyseniz, indirmeniz çok yavaşsa ve indiğinde kalitesi bozuksa bu yazımı okumaya davet ediyorum.

Olumlu yönleri


Öncelikle internetten film indirmek her zaman sıkıntılı bir iş olmuştur. Bunun sebeplerinden başı çekecek olan durum, indirme hızınızın aşırı derece de düşük olmasıdır. Bu neden oluyor? Cevabımız çok basit, kullandığınız site hızınıza limit ekleyen bir siteye yükleme yapıyor ve siz indirirken o limite takılıyorsunuz. Limitleri kaldırmak isterseniz de, belirli bir tutar ödemeniz gerekir. Filmbol'da ise yükleme işlemi sizin hızınıza limit eklemeyecek sitelere yapılıyor. Böylelikle örneğin 30Mbps internet normal kalitede bir filmi 6 dakika'da indirebilirsiniz. Örneğin şimdi bir arama motorundan film indir yazarak aratın. Sonuçlardan istediğinize tıklayın ve herhangi bir filmi seçin. Karşınızda yüksek ihtimalle bir yada maksimum iki adet kalite seçeneği bulunur. Ancak size önerdiğim sitede bu durum çok daha iyi.

Seçim alanınız çok geniş ve minimum 4 adet kalite seçeneği ve film'e göre 7 farklı kalite seçeneği sunuluyor. Bunlardan istediğinizi herhangi bir ücret ödemeden istediğiniz sürümü indirebiliyorsunuz. Bunlar en başta aklıma gelen şeyler oldu, elbette bunun haricinde bir çok özelliği de mevcut, örneğin bir forum sitesi mevcut ve burada sizin gibi film severler ile etkileşimde kalabilirsiniz. Ayrıca filmi indirmeden önce başka bir siteye ihtiyaç duymadan, film hakkında codec türüne kadar tüm bilgilere, fragmanlara, ekran görüntülerine ulaşmanız mümkün. 

Olumsuz yönleri


Elbette kusursuz değil, bazı olumsuz durumları olabiliyor. Bunların başında pekte geniş olmayan arşivleri geliyor. Ortalama olarak 700 adet film var ve bu yeterli bir sayı değil. Bunu aşmak için de bir çok çalışmalarını görüyorum. Bu olumsuz özelliklerini olumlu bir hale getirmek için forumlarında bir film istek bölümü açmışlar. Bu forumdan sitede bulamadığınız filmleri talep edebiliyorsunuz ve genellikle 1 ile 3 gün içinde istediğiniz ücretsiz olarak siteye eklenmiş oluyor. Beğendiniz mi? Filmbol'a aşağıdaki linkten ulaşabilir, kaliteli filmlere doymaya hemen başlayabilirsiniz!

3 yorum:

  1. Gayet güzel bir siteymiş. Bakayım bi benim aradığım filmlerden var mıymış... Teşekkürler tanıtım için işime yaradı bu site ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, bir film sitesine göre oldukça hızlı ve sade bir görünüme sahip. :) Teşekkür ederim yorumunuz için.

      Sil
    2. Rica ederim ne demek 😉

      Sil

Yorum yaparken:
1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymayı ihmal etmeyin.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Blogger Yardım veya İletişim sayfalarını kullanın.

Copyright © 2016 - 2024 Blog Tecrübem. All rights reserved. Powered by Dijidal.com and Blogger. I Google
Sitede yer alan tüm içerikler Blog Tecrübem'e aittir, kullanım koşulları çerçevesinde alıntı yapılabilir.