Askıya alınan Google Benim İşletmem hesaplarını nasıl açarız?

05 Eylül, 2021
Askıya alınan Google Benim İşletmem hesaplarını nasıl açarız?
Askıya alınan Google Benim İşletmem hesaplarını nasıl açarız?
Dostlarım selamlar, bu yazımda son zamanlarda karşılaştığım bir sorundan ve çözümünden bahsedeceğim, askıya alınan Google Benim İşletmem hesapları nasıl açılır?

Son zamanlarda Google haritaların çok fayda sağladığına bizzat şahit oluyorum. Özellikle küçük işletmeler ve kobiler Google harita ile güzel müşteriler çekebiliyorlar. Bölgesel SEO çalışmalarında da oldukça etkili olabiliyor.

Askıya alınan benim işletmem hesapları için yapılacak işlemler aslında çok basit. O kadar komplike bir sistem olmadığı için uyulması gereken basit kurallar ve askıya alındığında yapılması gereken bir kaç adım var sadece.

Benim, Google konumlarının askıya alınma problemi ile karşılaşmamın sebebi ise tek bir Gmail hesabı üzerinden 10 dan fazla işletme açmış olmamdan kaynaklanıyordu. Bir sabah uyandığımda tüm hesaplar askıya alındı şeklinde mailler geldiğinde kara kara düşünmüştüm ne yapacağım diye. Daha sonra Google Foruma yazdığımda gelen cevapla tüm hesapları tek tek geri açtırdım.

Peki, çözüm nedir?


Çözüm oldukça basit dostlarım. Öncelikle Google Benim İşletmem için paylaşılan yönergeleri okuyarak hesabınızın kurallara uygun şekilde düzenleyin. Hemen ardından şu linke tıklayarak açılan formu doğru şekilde doldurun.

Gönderdiğiniz formun ardından hemen bir sonraki gün cevap geliyor. Gelen yanıtta herhangi bir sorun yoksa hesap açılıyor. Ama güven konusunda tereddüde düşmüşse karşıdaki çalışan, sizden işletme ile ilgili belge istiyor. Bu durumda da bir adet fatura ve vergi levhası göndermeniz sorunun çözülmesini sağlayacaktır.

1 yorum:

Yorum yaparken:
1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymayı ihmal etmeyin.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Blogger Yardım veya İletişim sayfalarını kullanın.

Copyright © 2016 - 2024 Blog Tecrübem. All rights reserved. Powered by Dijidal.com and Blogger. I Google
Sitede yer alan tüm içerikler Blog Tecrübem'e aittir, kullanım koşulları çerçevesinde alıntı yapılabilir.