Konut satın alımlarında peşinatım yok diye üzülmeyin!

30 Haziran, 2017
BİREVİM
BİREVİM
Ev satın alırken, birikmiş paranız yoksa ve bu konuda peşinatsız iseniz, ev satın almanızda bir mani yoktur.

Birevim, Türkiye üzerinde kendine özgü olan pek çok sistemi getirmekte ve düzenlemektedir. Böylece peşinatsız ev alma imkanını sağladığı gibi, bunun için bedel almamakta ve sıkıntı çıkarmamaktadır. Müşterilerin sahip olmak istedikleri eve ulaşabilmeleri noktasında gerekli atılımları sağlayarak, peşinat ödemesi olmadan, taksitlendirme imkanıyla ev sahibi yapmaktadır.

Peşinat ödemek isteyenlerde ödeyebilerek, borçlarını daha kısa sürede tamamlama imkanına sahiptirler. Satın alınan bir evin taksitlendirme durumunda vade farkı olmadığı ve faiz eklentisi de olmadığı için, kendi bedelini ödersiniz. Kira yardımı tutarları da bulunmadan, en pratik ve ekonomik şekilde konut sahibi olabilmeniz adına temel atılımlar sağlanıyor.

Birevim üzerinden, herkes ev alabilme imkanına sahiptir. Bu yüzden düşük bütçeniz olduğu için endişelenmemelisiniz. Orta düzey ya da yüksek geliri olanlarda Birevim farkıyla peşinat ödemeden ev alabiliyorlar. Bunun için müşterilerden fark alınmaz ve her zaman evin kendi bedelleri üzerinden işlem yapılabilmesine olanak verilir.

Birevim Üzerinden Ev Sahibi Olmak İçin Ne Yapılmalıdır?


İlk olarak bilmeniz gereken bazı ufak noktalar vardır. Sonrasında Birevim’in çalışma sistemini ve nasıl başvuru yapılacağını rahatlıkla öğrenebilirsiniz. Temel ufak noktalar aslında avantajlardır. Ev sahibi olmak isteyenler için birden çok avantajın en iyi alternatifler altında verilerek düzenlenmekte olduğunu görebiliyoruz.
  • Peşinat ödeme derdiniz asla yoktur. Sonrasında elinize toplu para geçtiğinizde dilerseniz borcunuzun azalması için tutar ödeyebilirsiniz. 
  • 160 aya kadar taksit imkanına sahipsiniz. Ödeme planınızı buna göre oluşturabilir ve aydan aya rahatlıkla evin bedelini ödeyebilirsiniz,
  • Ev alma konusunda il sınırlaması ya da semt sınırlaması yoktur. Ülkemiz içerisindeki her il dahil olmak üzere, KKTC üzerinden de konut sahibi olunabilir,
  • Evin normal bedeli dışında herhangi bir ödeme de yapılmamaktadır. 
İlgili detaylarda peşinatsız ev için Birevim’e başvurma sistemi, sitesine girmek ve formu doldurmak olacaktır. Forma girdiğiniz bilgilerin ardından müşteri temsilcisi sizi arayarak, satın almak istediğiniz ev hakkında sizinle konuşacaktır. Eğer beklemek istemiyorsanız, telefon numaralarından ulaşarak ya da şubelerine giderek yüz yüze görüşebilirsiniz.

2 yorum:

  1. Anlattiginiz kadariyla güzel gibi. Örnegin 160 binlik ev 160 ay vade ile olacak. Ayda bin tl taksitle öylemi. Yani evin bedeli yapılan taksite binayen artmayacakmi ? Artmiyosa süper :) peki kazanclari ne olacak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, maalesef konuyla ilgili hiç bir bilgim yok. Birevim.com'a ulaşmanız gerek.

      Sil

Yorum yaparken:
1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymayı ihmal etmeyin.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Blogger Yardım veya İletişim sayfalarını kullanın.

Copyright © 2016 - 2024 Blog Tecrübem. All rights reserved. Powered by Dijidal.com and Blogger. I Google
Sitede yer alan tüm içerikler Blog Tecrübem'e aittir, kullanım koşulları çerçevesinde alıntı yapılabilir.