Webrazzi girişim ofisleri, Webtures

11 Mayıs, 2018
Webtures ofisi
Webtures ofisi
İnternet ve teknoloji konusunda oldukça popüler olan bloglardan Webrazzi'yi bilmeyeniniz yoktur herhalde. Özellikle YouTube kanallarında Girişim Ofisleri adında paylaştıkları içeriklerle, meşhur girişimcilerin nasıl ofislerde hizmet verdiklerini, görme şansını bizlere sunuyorlar. Benim bu yazımla dikkat çekmek istediğim girişim ofisi ise Webtures.

Ülkemizde SEO denilince ilk akla gelen isimlerden biri olduğunu düşünüyorum Kaan Gülten'in. Yıllardır SEO Hocası adı altında SEO sektörünün önünü açtı diyebiliriz. Şimdilerde Webtures adı altında kurumsal olarak yollarına devam ediyorlar.

Girişim ofisleri adlı seriyi normalde yakından takip ederdim. Son zamanlarda videoların paylaşılmamasından olsa gerek Webtures'in videosunu görmemişim, ta ki bugüne kadar. SEO sektöründe bu kadar önemli konuma sahip olan Webtures'i, sizlerinde tanımasını istediğimden bu videoyu sizlerle paylaşmak istedim. Videoda sadece ofise yer verilmemiş. Kaan Gültekin, son zamanlarda etkili olabilecek SEO taktiklerinden de bahsediyor. Keyifle seyretmeniz dileğiyle...

2 yorum:

  1. Videoyu baya önceden de izlediğimi hatırlıyorum. Webrazii'nin girşim ofisi ziyaretlerini kaçırmadan izliyorum.
    Seo konusunda faydalı bir kaç bilgi var, bunun yanında bence daha da önemlisi çoğumuzun basite aldığı "seo"nun aslında bize ne gibi kapılar açabileceğinin bir göstergesi :)

    YanıtlaSil

Yorum yaparken:
1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymayı ihmal etmeyin.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Blogger Yardım veya İletişim sayfalarını kullanın.

Copyright © 2016 - 2024 Blog Tecrübem. All rights reserved. Powered by Dijidal.com and Blogger. I Google
Sitede yer alan tüm içerikler Blog Tecrübem'e aittir, kullanım koşulları çerçevesinde alıntı yapılabilir.