Instagram etkileşimi arttırma (ücretli program)

16 Eylül, 2018
Instagram takipçi kasma
Instagram takipçi kasma
Instagram etkileşimini arttırmak için "takipçi kasma" adı altında bir çok organik ve inorganik yöntem mevcut. Tabi ki organik bir şekilde takipçilerinizin ve etkileşiminizin artması sizin için daha yararlı olacaktır. İsterseniz bir milyon takipçiniz olsun, hiç etkileşiminiz olmazsa bir işe yaramaz. Bahsedeceğim program aslında manuel olarak da yapılabilir, fakat bunun için zamanımız yeterli olmayabilir. Bu yüzden bütün bunları otomatikleştiren bir program yapmışlar. Programa Gramto.com'dan ulaşılıyor. İnternet üzerinden kullanılan bu programın 6 tane paketi var. Ama öncesinde isterseniz deneme sürümünü kullanabilir ve aldığınız verime göre paket seçebilirsiniz. Programın içeriğinden bahsedecek olursak;
Gramto.com paketler ve ücretleri
Gramto.com paketler ve ücretleri

Instagram etkileşimini otomatik olarak yöneten programın özellikleri:

1. Auto Follow

Instagram Auto Follow
Instagram Auto Follow
Bu özelliği 3 şekilde ya da 3 şeklini birden kullanabilirsiniz. Etkileşimine güvendiğiniz hashtag, lokasyon ve kişileri seçili panelden ekliyorsunuz. Hashtagleri kullanan her yeni instagram kullanıcısını otomatik takip ediyor. Seçtiğiniz kişileri takip eden her yeni instagram kullanıcısını otomatik takibe alır. Lokasyonda da aynı mantıkta işler.

2. Auto Unfollow

Açıkçası bu özellik çok güzel olmasına rağmen, bende doğru düzgün çalışmadı o yüzden bu özelliği kullanmanızı tavsiye etmiyorum.

3. Auto DM

Programın en güzel özelliklerinden. Her yeni takipçiye istediğiniz bir mesajı program sayesinde otomatik gönderebiliyorsunuz.

4. Auto Comment

Instagram Auto Comment
Instagram Auto Comment
Auto follow'da olduğu gibi 3 seçenek var. İstediğiniz yorum/yorumları seçtiğiniz hashtag, lokasyon ve kişilerin her yeni gönderisine otomatik olarak gönderebilirsiniz.

5. Auto Like

Instagram Auto Like
Instagram Auto Like
Yine 3 seçenekte seçtiğiniz hashtag, lokasyon ve kişilerin her yeni gönderisine otomatik beğeni atabilirsiniz.

6. Auto Repost

Seçtiğiniz hashtag, lokasyon ve kişileri her yeni gönderisini otomatik repost etmeye yarayan özellik.

7. Analyzer

Instagram Analyzer
Instagram Analyzer
Seçtiğiniz bir hesabın etkileşim analizini görebilir ve isterseniz kendi hesabınızı ya da başka iki hesapla karşılaştırmasını yapabilirsiniz.

Bu program organik olarak instagram etkileşiminizi ve takipçilerinizi artıracaktır. Ben standart paketi kullanıyorum. Toplam 3 hesap kullanabiliyor bu pakette. 1 hesabımda auto comment'i yoğun olarak kullanıyorum. Yorum yaptığınız kişiler sizin sayfa konunuzla alakalı olduğu için profilinizi mutlaka ziyaret ediyor ve eğer ilgisini çektiyseniz sizi takibe alıyor. Aynı şekilde auto follow özelliği, sizinle aynı konuda olan bir hesap eklediğinizde programa o kişinin yeni takipçilerini takibe alıyor. Takibe aldığı kişiler sizin profilinizi ziyaret ediyor ve çoğunlukla geri takip yapıyor. Ayrıca tüm özelliklerinde işlemleri yapma hızını ve bir çok ayarı seçebiliyorsunuz. Instagram'da organik büyümenin çok daha yararlı olduğunu düşünüyorum, umarım sizinde işinize yarar. Ücretsiz yöntemleri anlattığım yazıma buradan (https://suveyda.net/instagram-etkilesim-orani-nasil-artirilir/) ulaşabilirsiniz.

Blogumuza da bekleriz, Suveyda.net (Güncelleme: 02.01.2010)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparken:
1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymayı ihmal etmeyin.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Blogger Yardım veya İletişim sayfalarını kullanın.

Copyright © 2016 - 2024 Blog Tecrübem. All rights reserved. Powered by Dijidal.com and Blogger. I Google
Sitede yer alan tüm içerikler Blog Tecrübem'e aittir, kullanım koşulları çerçevesinde alıntı yapılabilir.