Instagram takipçi satın alma konusu üzerine!

01 Aralık, 2018
instagram takipçi satın alma
Instagram takipçi satın alma
Son zamanlarda sürekli instagram takipçi satan sitelerin reklamları ile karşılaşır oldum. Forum sitelerinde de bu işle uğraşan çok kişi var. Tamam, böyle bir sistemin varlığı faydalı da olabilir ama ne kadar? Takipçiler gerçek mi? Takipçiler daha sonra takipten çıkıyor mu? Satın alınan takipçiler paylaşımlarımızı görüyor mu, beğeniyor mu? Ama en çok ta merak ettiğim bu takipçilerin nereden geldiği.

Bazı şeyleri denemeden, kullanmadan yorum yapmak pek sağlıklı olamayacağı için ben de bu sistemleri bir süreliğine kullandım dostlarım. Kendi instagram sayfalarımın yanı sıra birkaç arkadaşımın instagram sayfalarında da kullandım hatta. Deneyimlerimi ise bu içerikle sizlerle paylaşmak istedim. En azından kullanmak isteyenlere faydalı olur diye düşündüm.

En başından, takipçilerin nereden geldiğinden ilk olarak bahsetmek istiyorum.

Hani instagram en popüler sosyal paylaşım alanı ya, işte bu yüzden bu platformda ünlü olmak ya da daha fazla takipçiye sahip olmak ta baya bi' havalı artık. Havasını da geçtim, büyük büyük, deste deste paralar bile kazanılabiliyor bu platformda. Hal böyle olunca "ücretsiz instagram takipçi kasma" gibisinden vaatlerle insanları kandırmaya çalışanlar da gittikçe artıyor. Ücretsiz olarak takipçi kasma vaatleriyle öne sürdükleri sistemlere kullanıcı adını ve şifresini girenler daha sonraları kendilerini hiç tanımadıkları insanları takip eder, paylaşımlarını beğenir olmuş vaziyette buluyorlar. İşte işin tüm sırrı bu. Yani satın alınan takipçiler buradan geliyor.

Sosyal.market, sosyalbulk.com, medyapanel.net gibi takipçi satan sitelerden 1000 takipçiyi ortalama 1.5 TL'ye satın alabiliyorsunuz. Hatta beğeni, video izlenme, yorum gibi hizmetlerde. Siteleri ziyaret edip fiyat listelerini ve sundukları hizmetleri de inceleyebilirsiniz.

Satın aldığınız takipçiler, farkına varmadan tanımadıkları insanları takip ediyor olacakları için bunu fark edip sizi takipten çıkabilir hatta "hayırdır kardaş, ben seni ne zaman takip ettim, bu hileyi nasıl yapıyon" gibisinden mesaj bile gönderebilir. Farkına varmayanların ise zaten hesabı çoktan sistem sahiplerine geçmiş ve o hesap fake hesap olarak kalmıştır. Uzun lafın kısası, bu işten hayır yok dostlarım.

Fark ettiğim garip bir şey daha var dostlarım. Takipçi satan sistemlerin bir de bayilik sistemi var. API dosyası sayesinde dileyenler takipçi satabiliyor. Örneğin sosyal medyada afili görsellerle 5 TL'ye, 10 TL'ye 1000 takipçi sattığını söyleyenler aslında birer bayi. Çünkü orjinal sistemlerde 1000 takipçi en fazla 1.5 TL olur.

Bu bilgilerin ardından yazıma son verebilirim. Dediğim gibi kesinlikle doğru ve faydalı bulduğum bir sistem değildir. Kesinlikle kullanmamanızı öneririm.

6 yorum:

  1. Fenomen olmak için takipçi satın almak çok mantıklı değil ama herhangi bir konuda satış yapmak için blog hesabı alınmışsa takipçi kalitesinden çok sayısı önemli olabiliyor. Çünkü rastgele hesaba giren kişi kimlerin değil kaç kişinin takip ettiğine ve kaç kişinin beğeni bıraktığına bakabiliyor. Bu sayı sayesinde organik takibin de artabileceğini düşünüyorum. Yoksa 10 takipçili bir satış hesabına kimse güvenmez

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi bahsettiğiniz gibi satış sayfalarında faydalı olabiliyor. İster istemez organik takipçi kazanmak için de etkili olacaktır. Teşekkürler katkınız için.

      Sil
  2. Gerçekten takipçi için para veren var mı ya?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Vadettikleri gibi olsa, güzel de olurdu aslında ama değil maalesef.

      Sil
  3. İnstagramı çok bilmiyorum ama çok güzel yazılar var blogunuzda teşekkürler.

    YanıtlaSil

Yorum yaparken:
1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymayı ihmal etmeyin.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Blogger Yardım veya İletişim sayfalarını kullanın.

Copyright © 2016 - 2024 Blog Tecrübem. All rights reserved. Powered by Dijidal.com and Blogger. I Google
Sitede yer alan tüm içerikler Blog Tecrübem'e aittir, kullanım koşulları çerçevesinde alıntı yapılabilir.