Binomo uygulaması nedir? Ayrıntılı bir genel bakış

08 Haziran, 2021
Binomo uygulaması nedir? Ayrıntılı bir genel bakış
Binomo uygulaması nedir? Ayrıntılı bir genel bakış
Türkiye'deki Binomo uygulamasının ayrıntılı bir incelemesi, bir dolandırıcılık olup olmadığını, nasıl kullanılacağını ve para çekileceğini, rahat ticaret yapmak için mobil uygulamanın nereden indirileceğini ve çok daha fazlasını açıklayacaktır.

Günümüzde ek gelir elde etmenin yollarından biri de online ticaret platformudur. Bu platformlardan biri de para birimlerinin ve diğer varlıkların (yatırım araçlarının) döviz kurundaki değişim oranlarından kazanç elde edebileceğiniz yenilikçi bir platform olan Binomo’dur. 

Binomo nedir nasıl para kazanılır diye düşünüyor olabilirsiniz. Öncelikle Binomo para kazanma uygulaması değildir. Daha ziyade ticaret yeteneklerinizi geliştirerek ek gelir kazanmanızı destekleyen bir uygulamadır. Bu platformda değerli madenler ve borsa senetleri gibi yatırım araçlarıyla işlem yapabilirsiniz. Binomo hesap türüne bağlı olarak size sunulan yatırım araçları arasından seçtiğiniz bir varlığın belirlediğiniz süre içinde değer kazanıp kaybedeceğine dair bir tahmin yaparsınız. 

Bunun yanı sıra ‘’Binomo nasıl oynanır?’’ gibi bir sorunuz varsa Binomo’nun bir oyun uygulaması olmadığını da bilmelisiniz. Hedefiniz para kazanmak değil, öğrenmek, analiz etmek ve varlıklarınızı kullanarak işlemler yapmaktır. Binomo hakkındaki diğer sorularınız için makalenin devamını okuyabilirsiniz.

Binomo güvenilir midir?

Kafanızda ‘Binomo nasıl bir uygulaması?’ ‘Binomo güvenli mi?’ ya da ‘Binomo dolandırıcılığı diye bir şey var mı?’ gibi sorular takıldıysa yazımızı okuyarak cevaplar bulabilirsiniz.

Binomo 2018 yılından beri Uluslararası Finans Komisyonu’nun bir üyesidir. Bu şekilde Binomo, güvenilirliğinin, hizmet kalitesinin ve müşteri ilişkilerindeki şeffaflığın bağımsız bir şirket tarafından korunduğunu garanti etmiş olur. Bunun yanı sıra Binomo yine Finans Komisyonu tarafından yapılan Verify My Trade (VTM) denetiminden de geçerek kalite sertifikasını almıştır. Tüm bunlar Binomo’da yapacağınız işlemlerin ve elde edeceğiniz ek kazançların güvende olduğunu kanıtlamaktadır.

Binomo helal mi yoksa haram mı diye merak ediyor olabilirsiniz. Binomo helal veya değil gibi bir cevap veremeyiz. Fakat şunu söyleyebiliriz ki Binomo bir kumar veya oyun uygulaması değildir. Binomo yalnızca bir finansal varlık ticareti platformudur.

Binomo uygulaması nasıl indirilir?


Binomo mobile uygulamasını cep telefonu veya tabletinize indirerek istediğiniz yerden işlem yapmaya devam edebilirsiniz.

İOS Kullanıcıları için

App Store’a giriş yapıp arama kısmına “Binomo” yazdığınızda ekranınızda mobil uygulamayı görebilirsiniz. Diğer uygulamalarınızı indirdiğiniz gibi Binomo uygulamasını da indirip kullanmaya başlayabilirsiniz.

Android Kullanıcıları İçin

Android işletim sistemli bir tablet veya telefonunuzdan Google Play Store’u ziyaret edip ve arama kısmına “Binomo” yazdıktan sonra uygulamayı indirerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Play Store’dan uygulamayı indirirken sorun yaşıyorsanız Binomo apk indirmeyi deneyebilirsiniz. Binomo mobile apk’yı bu linkten indirebilirsiniz: https://binomo.com/tr/promo/android

Binomo Giriş ve Kayıt Olma


Binomo uygulaması her yaştan insan kolaylıkla kullanabilir. Bir hesabı açmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

https://binomo.com/ adresine gidin. Sağ üst köşedeki "Oturum aç" kısmına tıklayın.
Kaydolmak için Facebook / Google hesabınızı kullanın veya e-posta adresinizi yazın.
Şifre oluşturun.
• Hesabınızda kullanmak istediğiniz para birimini seçin (hesap oluştururken seçtiğiniz para birimini daha sonra değiştirmeniz mümkün değildir).
Müşteri Sözleşmesi ve Gizlilik Politikası’nı iyice okuduktan sonra kutucuğu işaretleyin.
“Hesap oluştur” kısmına tıklayın.

Bu adımdan sonra, Binomo'dan otomatik bir e-posta alacaksınız. Kaydınızı tamamlamak için Binomo tarafından gönderilen bağlantıya tıklayın. Giriş yapmak için “Oturum aç” düğmesine tıkladıktan sonra Binomo e-mail adresinize ve şifrenizi girmenizi ister.

Binomo Demo hesap

Binomo demo hesap her müşteriye üye olduktan hemen sonra ücretsiz verilen bir hesaptır. Demo hesap yeni başlayanların sistemi öğrenmesi ve online ticareti anlaması ve bu sayede sermaye kaybetme riski olmadan bu deneyimi yaşaması için tasarlanmıştır.

Demo hesaplara Binomo tarafından 1000$ yatırılır ve bu sanal paralar yalnızca pratik yapma amaçlı kullanılabilir. Demo hesapta gerçek para ile işlem yapılmaz. Kendilerini geliştiren tüccarlar demo hesabın ardından gerçek bir sermaye ile ticaret yapmaya başlayabilirler.

Binomo para Yatırma ve Çekme


Binomo para çekimi nasıl yapılır? Kazancınızı çekmek için (withdrawal) önce https://binomo.com gidin ve para çekme formunu doldurun. Bu formda çekmek istediğiniz miktarı, ödeme bilgilerinizi ve neden çekmek istediğinizi belirtin. Ödeme bilgilerinizi bir kez girdiğinizde her para çekme isteğinde bulunduğunuzda otomatik olarak ekranda belirir.

Binomo para çekme sorunu yaşamamanız için Ülkemizde en popüler ödeme methodlarından olan Hizli Papara, MasterCard, VISA, Jeton wallet, Cepbank, Payfix gibi birçok platformu kullanır.

Binomo para Çekme Limiti

Binomo’da hesabınızda biriken miktarı çekmek için uygulanan bazı limitler bulunur. Bu limitler şöyledir:

Bu platformda minimum çekebileceğiniz miktar 10$’dur.
Günlük çekebileceğiniz toplam miktar 3000$'dır.
Binomo'da haftalık çekebileceğiniz miktar 10.000$ 'dır.
Her kullanıcı için aylık limit 40.000$ 'dır.

Depozito yatırırken hangi ödeme yöntemini kullandıysanız gelirinizi hesabınıza aktarmak için de aynı yöntemi kullanmanız gerekmektedir. Bazı uygulamalarda Türk kullanıcılar tarafından yazılmış ‘’Binomo para çekemiyorum’’ gibi sorular görebilirsiniz. Bunun sebebi kullanıcıların Müşteri Sözleşmesi’ni iyice okumamalarıdır.

Yorumlar


Binomo’nun Türkiye’de birçok kullanıcısı var. Kullanıcılarımız tarafından yapılan Binomo yorumları bizler için çok değerlidir. Bu yorumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz.

REVERS: “Binomo'da uzun süredir işlem yapıyorum, zaten onlarca kez para çektim. Visa banka kartına para çekiyorum, para çekme işleminde hiç gecikme olmadı. Binomo'nun işlem platformu da bana uygun, işlem stratejimde kullandığım tüm göstergelere sahip”.

KEREM Y.: “Uygulaması gayet güvenilir ve hızlı para kazandıran bir uygulaması arkadaşlar. Sadece şansa bağlı bir şey değil, bilgin olmalı”.

KAAN D.: “Ben de demo hesabından sonra gerçek hesap açıp işlemler yaptım ve kazancımı çekebildim arkadaşlar bilginize”.

Sonuç


Binomo kurulduğu günden bu yana popülerliği artmaya devam eden güvenilir bir online ticaret platformudur. Bu yazımız ile aklınızdaki "Binomo uygulaması nedir?" nasıl kullanılır ve nasıl para çekilir gibi sorularınıza cevap verebileceğimizi düşünüyoruz.

Ticaret platformu, aldığı sertifikalar ve kimlik doğrulaması gibi prosedürleri sayesinde dolandırıcılıklara izin vermez. Binomo size çok büyük bir kazanç elde etmeyi vaat etmez. Binomo’da tahminleriniz sonucunda %100 kazanacağınızı garanti eden hiçbir strateji veya vaat bulunmaz. Ancak sabırla ticaret yeteneklerinizi geliştirirseniz bu platformdan ek bir kazanç sağlayabilirsiniz.

Ayrıca, her ticaretle alakalı işlemde olduğu gibi online ticarette de yatırdığınız depozitonun hepsini ya da bir kısmını kaybetme riskiniz olduğunu aklınızdan çıkarmayın! Binomo’da depozito yatırma ve hesabınıza para çekme limitleri olduğunu, her zaman istediğiniz miktarı istediğiniz sürede çekemeyeceğinizi de unutmayın. Binomo müşteri hizmetleri ile kaliteli bir ticaret deneyimi yaşamanız için sizlere her zaman yardımcı olur. Binomo şikâyet ve sorunlarınıza çözüm bulmak için sizlerin yanındadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparken:
1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymayı ihmal etmeyin.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Blogger Yardım veya İletişim sayfalarını kullanın.

Copyright © 2016 - 2024 Blog Tecrübem. All rights reserved. Powered by Dijidal.com and Blogger. I Google
Sitede yer alan tüm içerikler Blog Tecrübem'e aittir, kullanım koşulları çerçevesinde alıntı yapılabilir.