Anılarınızı taptaze tutacak tatil günlükleri

30 Haziran, 2017
Fellik.net
Fellik.net
Bir türlü bitmek bilmeyen kış bitti ve de bir türlü gelmek bilmeyen yaz geldi! Şimdi ise valizler hazırlanıp, planlar yapılıp yola koyulma zamanı!

Tabii söylenildiği kadar kolay bir durum olmayabiliyor. İzinlerini ayarlayanlar şimdi de nasıl bir tatil yapacakları konusunda kararsızlıklar içerisinde gidip geliyorlar. Aylar öncesinden rezervasyonlarını yaptırıp, planlarını hazırlayanları tenzih ediyorum tabii ki. İşte onlar sadece bir valiz alıp yola koyulacak olanlardan olabilir. Fakat henüz bir planı olmayanlar ya da az bir süresi olanlar için de birbirinden farklı fırsatlar hala ve her zaman mevcut. Fellik.net bir tatil rehberi sitesidir ve bu siteden tatil hakkında birkaç tüyo, gezilecek yerler ve tatile gidilebilecek yerler hakkında bilgilendirmeler bulmanız mümkün.

Tatili en iyi şekilde değerlendirmek için neler yapılmalı?


Tatil en iyi şekilde değerlendirmek şüphesiz ki en iyi şekilde dinlenmekten geçmektedir. Çünkü insanlar işten, okuldan ayırdıkları zaman ile tatile gidiyorlar ve tatilden en büyük beklentileri biraz da olsa motivasyon toplamak. Çalışmıyorlar ya da okumuyorlar dahi olsa kış mevsiminin insanlar üzerine bıraktığı büyük bir ağırlık vardır ve bu ağırlığı atmanın da en iyi yolu şüphesiz ki tatilden geçer. Dinlenmekten artan zamanda yapılabileceklere gelirsek eğer, deniz, kum, güneş kulağa oldukça hoş geliyor. Ki bu zaten tatil denildiği zaman akla direk gelen klişeleşmiş bir görseldir. Fakat yarattığı olumlu etkiyi tartışmaya bile gerek yok! Neyse, bu klişeyi de geçtikten sonra çeşitli tatil aktiviteleri fikri de kulağa hoş gelmiyor değil. Tatile giden maceraperest tatilciler yamaç paraşütü, rafting, dalış, bungee jumping, dağa tırmanmak, su sporları ve daha çok sayıda doğa ve tatil aktiviteleri yaparak tatillerinde unutulmayacak anılar biriktirebilir ve çok güzel heyecanlar yaşayabilirler. Tarihi ve turistik geziler de ailecek yapılan tatiller için olsun gençler ile yapılan tatiller için olsun oldukça kaliteli ve güzel bir tatil değerlendirmesi olacaktır.

5 yorum:

  1. tatil önemli gerçekten nasıl ve ne şekilde değerlendireceğin de ama çocuklar olunca sanki ebeveynlerin istekleri bir tık geride kalıyor gibi

    YanıtlaSil
  2. Kısa bir zamanda bir tatil planlıyoruz ama yanımızda götüreceklerimizi hazırlaması alması bizi biraz yordu tatile herkes dinlenmeye gider biz şimdiden yorulduk diye düşündük çokta kasmamak lazım ya..

    YanıtlaSil
  3. Çok hoş bilgilendirme sitesi. Derinlemesine inceleyeceğim. Bana direk İzmir' deki alanları gösterdi, acaba google' dan tiyo mu alıyor, bağlananların şehri ile ilgili? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Benim de hoşuma gitti, özellikle tasarımı...

      Sil

Yorum yaparken:
1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymayı ihmal etmeyin.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Blogger Yardım veya İletişim sayfalarını kullanın.

Copyright © 2016 - 2024 Blog Tecrübem. All rights reserved. Powered by Dijidal.com and Blogger. I Google
Sitede yer alan tüm içerikler Blog Tecrübem'e aittir, kullanım koşulları çerçevesinde alıntı yapılabilir.