Bende artık Yazarkafe'deyim!

03 Ekim, 2017
Hürriyet Bumerang
Hürriyet Bumerang sistemini bilmeyen, duymayan blog yazarı yoktur sanırım. Hatta adamlar artık kendilerini aştı da diyebilirim. Sadece blog yazarları değil kurumsal firmalar bile web sitelerini Bumerang'a ekliyor. Sonuçta Hürriyet var işin içinde ve vadettikleri güzel imkanlar da söz konusu. Yani duyup ta üye olmayan yoktur galiba.

Ben blogumu açtığım ilk zamanlar bu konuyla ilgili bir yazı yazmıştım. Hala düşüncelerim değişmiş değil. Ama dün yaptığım başvuruda hemen Platin Üye olarak kabul edilmem beni şaşırttı.
Hürriyet Bumerang
Hürriyet Bumerang
Neden başvuruda bulunduğuma gelince, son zamanlarda Bumerang sık sık blog yazarları tarafından dile getiriliyordu. Kazançları, reklam ağları, Yazarkafe üyeliği... bir çok konu hakkında soru işaretleriyle başvuruda bulunan yazarlar var. Bende bu yüzden tekrar başvuruda bulunmak istedim. Üyeliğim ne olur, reklam kazançları hala 1-2 TL mi? Yazarkafe yeteri kadar trafik getiriyor mu? Bu tip soruların hepsine cevap bulabilmek için.

Başvuru konusunda da söyleyeceklerim var. Eski temayla başvuruda bulunduğumda üyeliğim Bronz olarak kabul edilmişti. Daha sonra Bumerang şablonlarını bloguma eklemediğim için bir kaç uyarı aldım. Dün ise üyeliğimi iptal edip tekrar başvuruda bulundum ve bu sabah gelen mailde Platin Üye olarak kabul edildiğimi gördüm.

Bundan sonra ise dediğim gibi Bumerang ile ilgili edindiğim tüm yeni güncel tecrübelerimi paylaşacağım. Hatta siz de bu konuda edindiğiniz tecrübeleri paylaşarak, Bumerang sistemine üye olmayı düşünenleri aydınlatabilirsiniz.
Hürriyet Bumerang Şablonları
Hürriyet Bumerang Şablonları

15 yorum:

  1. Hayrli olsun insallah ben cok bir trafk görmedim ama.

    Hazir konu acilmis ken sorayim bare. Bumeranga yazi yüklerken görsel istiyorya o görsel 1 mb altinda olmasi gerekiyormus. Onu hangi mobil programdan yapabilirim nasil yapabilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Mobil uygulama bilmiyorum ama arama motorundan resim boyut küçültme, sıkıştırma diye arama yaparsanız bir çok web sitesi bulabilirsiniz. Örneğin şu site baya işe yarar, http://optimizilla.com/tr/

      Sil
    2. Aslinda söyle sorsam daha dogru olacak sanirim :) ben boyut kücültürken en ve boya kaç yazmaliyim ? 😁 Ki 1 mb altinda olsun.

      Sil
    3. Bu boyutla alakalı olmayabilir, görselin kalitesi ve türüne göre boyutları değişkenlik gösterebilir. Ama Yazarkafe'de eklenen görseller 310*310 px ayarında.

      Sil
    4. Bakalım yapabilecekmiyim :) cok tesekkür ederim...

      Sil
  2. Yazarkafe'ye girme süreci kazanma sürecinden daha iyiydi.

    Misal kac kisi okuyup tiklayacak filan diye düşünür dururdum. Lakin girip yazilar gönderdikten sonra şunu gördüm tiklamalar 10-15..

    Yani tiklamalar az ama bumerang reklamlarini almayi dusunmedigim icin onu bilemiyorum..

    Belki bizlerin göremediği ancak sizin görebileceğiniz bir seyler vardir. Hayirli olsun.

    YanıtlaSil
  3. Hayırlı olsun.Bende Yazarkafede arasıra yazımı paylaşıyorum. Ama trafiği düşük.Belki sizin yazdığınız,konuların trafiği daha çok olabilir.
    Görüşlerinizi okuyor olacağım

    YanıtlaSil
  4. Hayırlı olsun.
    Bumerang ve Yazarkafe üyeliğim var ama aktif değilim. Aklıma gelince bakıyorum.

    YanıtlaSil
  5. Hayırlı olsun. Ben de yeniden başvuruda bulunayım bakalım ne olacak? :)

    YanıtlaSil
  6. Hayırlı olsun..Blog yazarlarının katı kuralları olmaz tabi ki. Ne kadar çok takipçi olursa o kadar iyi. Bumerang sistemi de bu iş için iyi bir yer. 5-6 sene önce yazdığım blog sayfam ile yazarkafede yazı paylaşıyordum ve iyi geri dönüşler alıyordum. Her yazı aynı etkiyi göstermese de faydalı olacağına eminim. Görüşmek üzere

    YanıtlaSil
  7. Hayırlı olsun.Ben de Bir süre önce başvurmuştum altın üyelik vermişlerdi.Pek bir etkisini göremedim aslında.Belki de nasıl yararlanacağımı bilmiyorum:)
    Tekrar bir başvurumu yenileyeyim olmazsa..
    Sizde ki etkilerini de merakla bekliyorum...

    YanıtlaSil
  8. 16 gün olmuş girdiğinizden beri ben hala giremedim. Hit oranını merak ediyorum. Platin uyelere sorduğumda 5 veya 6 tiklama ya var ya yok diyor? Gerçekten bu kadar düşük mu hiç avantaji yok diyebilirim o halde.

    YanıtlaSil

Yorum yaparken:
1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymayı ihmal etmeyin.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Blogger Yardım veya İletişim sayfalarını kullanın.

Copyright © 2016 - 2024 Blog Tecrübem. All rights reserved. Powered by Dijidal.com and Blogger. I Google
Sitede yer alan tüm içerikler Blog Tecrübem'e aittir, kullanım koşulları çerçevesinde alıntı yapılabilir.