Serinin son filmi, Avengers: Endgame

29 Nisan, 2019
Avengers: Endgame
Avengers: Endgame 
Marvel filmlerini hala izlemeyenler var, oysaki ben gün sayanlardanım🙂. Evet, özellikle Yenilmezler serisinin son filmi olan Yenilmezler 4, Avengers Endgame'i yaklaşık bir aydır bekliyorum desem abartmış olmam sanırım. Vizyona girdiği ilk gün yoğunluktan dolayı gitmek pek mümkün olmadı ama neyse ki dün izleyebildim filmi. Peki Avengers Endgame filmi nasıldı?

Serinin 3. filmi Infinity War'da Thanos adlı kötü karakter sonsuzluk taşlarının hepsini ele geçirerek hedefine ulaşmış ve yaşayan tüm canlıların yarısının yok olmasına neden olmuştu. Bu sonda izleyiciyi şaşırtan durum ise Yenilmezler grubundaki Black Panter, Doctor Strange, Spider-man gibi bazı kahramanların da hayatlarını kaybetmesiydi. Yani klasik Amerikan filmlerinin aksine kötülük kazanmıştı ya da biz öyle sanmıştık.
Avengers: Endgame
Avengers: Endgame 
Serinin son filmi meğerse ikiye bölünmüş. Diğer part geçtiğimiz günlerde vizyona giren Endgame'di. Yani Yenilmezler'in henüz Tahanos ile işi bitmemiş ve kötülük kazanmamıştı. Tabi ki bazı kahramanların olmayışı Yenilmezlerin zorlanmasına neden olacaktı ama Captan Marvel'ı (Kaptan Marvel) da unutmamak gerek.
Kaptan Marvel
Kaptan Marvel
Serinin son filmi olan Endgame ile ilgili birçok tahmin vardı. Özellikle YouTube'da onlarca eleştiri kanallarını ziyaret ettiğimi söyleyebilirim. Yani nelerin bizleri beklediği az çok tahmin edilebiliyordu. Tüm takım için tasarlanan yeni kıyafetler, Bruce Banner ve Hulk'ın birlikteliğiyle oluşan yeni Hulk'ı, Kaptan Marvel'ın filme dahil olacağı gibi. Ama meğerse bunların hepsi buz dağının sadece görünen kısmıymış. Evet film gerçekten şaşırttı.

Avengers: Endgame filminin oyuncuları


Avengers: Endgame filminin oyuncuları
Avengers: Endgame filminin oyuncuları
Yönetmenliğini Anthony Russo ve Joe Russo'nun yaptığı Endgame filminin senarist koltuğunda ise Jack Kirby, Stan Lee ve Jim Starling yer alıyor. Filmin oyuncu kadrosu ise yine oldukça zengin.

Robert Downey Jr. (Tony Stark, Iron Man), Chris Evans (Steve Rogers, Kaptan Amerika), Mark Ruffalo (Bruce Banner, Hulk), Chris Hemsworth (Thor), Scarlett Johansson (Natasha Romanoff, Black Widow), Jeremy Renner (Clint Barton, Hawkeye), Brie Larson (Carol Danvers, Kaptan Marvel), Paul Rudd (Scott Lang, Ant-man) bunlardan sadece bazıları. Oyuncu kadrosunun tamamına buradan ulaşabilirsiniz.

Avengers Endgame filmi nasıldı?


Avengers: Endgame
Avengers: Endgame 
Spoiler içerir! uyarısını yaptıktan sonra şimdi filmde neler olup bittiğini anlatmaya başlayabilirim🙂. Thanos tüm taşları ele geçirdi ve basit bir parmak şıklatmasıyla tüm canlıların yarısını ayrım olmaksızın yok etti. Bu durumdan maalesef Yenilmezler'de etkilendi. Geride kalan kahramanlar yeni filmde tabi ki ümitleri yitirmiyorlar ve bir araya gelerek zamanda yolculuk yapabilecekleri bir makine icat ediyorlar. Tabi ki bu Stark'ın sayesinde oluyor. Her bir sonsuzluk taşı için ikişerli gruplara ayrılan Yenilmezler ekibi, geçmişe giderek taşları Thanos'tan önce toplamaya çalışacak ve daha sonra sonsuzluk taşlarını bir araya getirip her şeyi eski haline geri döndürecekler.
Thanos
Thanos
Ama maalesef Thanos bu durumun farkına varıp Yenilmezlerin gelecekten geldiğini anlar ve bir plan yaparak geleceğe ışınlanır. İşte tamda burada film kopuyor. Tüm Marvel kahramanları Thanos ve askerlerine karşı büyük bir mücadeleye girer. Mücadeleyi kazanan Yenilmezler ekibi Thanos'u devirerek yine her zaman ki gibi insanlığı ve evreni kurtarır.
Natasha Romanoff
Natasha Romanoff
Iron Man ve Natasha Romanoff ise bu filmde hayatlarını kaybedenler arasında.
Iron Man
Iron Man
Film bu kadardı dostlarım. Muhtemelen bundan sonra Spider-man, Thor ve Hulk'ın filmleri bizleri bekliyor olacak. Bu kahramanlar arasında sanırım en çok Hulk'ı izlemeyi daha çok seviyorum.
Hulk
Hulk

2 yorum:

  1. Kızım da dört gözle bu filmi bekliyordu....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok beğenmiştir o da muhtemelen. Serinin en güzel filmiydi çünkü.

      Sil

Yorum yaparken:
1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymayı ihmal etmeyin.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Blogger Yardım veya İletişim sayfalarını kullanın.

Copyright © 2016 - 2024 Blog Tecrübem. All rights reserved. Powered by Dijidal.com and Blogger. I Google
Sitede yer alan tüm içerikler Blog Tecrübem'e aittir, kullanım koşulları çerçevesinde alıntı yapılabilir.