Aristo diyeti nedir?

16 Ağustos, 2020
Aristo diyeti nedir?
Aristo diyeti nedir?
Diyet, tamamen kişiye özel olarak hazırlanmalıdır. Kişinin hayat tarzına, beslenme şekline, genetik yapısına ve vücudunun ihtiyaçlarına göre özel olarak hazırlanan bir beslenme programı ile ideal kiloya kavuşmak mümkündür. İşte Aristo Diyeti de tam olarak böyle bir beslenme programıdır.

Bitkisel bazlı bu beslenme programı, kısa bir diyet olarak kalmaz, bir hayat tarzına dönüşür. Dolayısıyla Aristo Diyeti ile hızlı ve kalıcı kilo vermek mümkün hale gelir. Aristo Diyeti yapan kişiler kilo kaybetmenin yanında hem zinde hem de sağlıklı hissetmeye başlar.

Enerjik, hafif, ince ve mutlu bir hayat için Aristo Diyeti ile yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Vücudu her açıdan iyileştiren ve güzelleştiren Aristo Diyeti’ni Dr.Gönül Ateşsaçan’ın kitaplarından ya da danışmanlığını alarak daha detaylı öğrenebilir ve uygulayabilirsiniz. Aristo Diyeti ile nasıl kilo verilir?
Aristo diyeti ile kilo verme
Aristo Diyeti ile kişiye özel bir beslenme programı çıkarılmadan önce kişinin yaşam tarzı, beden tipi, beslenme alışkanlıkları ve vücudunun ihtiyaçları saptanır. Her hafta kişinin kilo verme hızı ya da istediği değişikliklerle birlikte yeni bir beslenme programı çıkarılır. Böylece 3 haftada kilonun 10’u kaybedilir.

Aristo Diyeti 3 hafta gibi kısa sürede kilo verdirse de bu diyete devam edildiği takdirde kalıcı olarak kilo kaybetmek mümkündür. Aristo Diyeti, tek tip beslenmeyi desteklemez. Çiğ sebze ve meyve ağırlıklı bir beslenme programı çıkarılır. Sağlıklı olan besinlerde bir kaşık ya da bir kibrit kutusu gibi ölçüler yoktur. Örneğin kahvaltıda patates salatasını tıka basa doyana dek tüketebilirsiniz. Sağlıklı besinlerin tüketildiği bu beslenme programında hiç açlık hissetmez ve dolayısıyla mutsuz olmazsınız. İlk 3 hafta hayvansal gıdalara ara vererek bedenin hormon dengesi sağlanır.

Sebze, meyve, bakliyat ve kuru yemişlerle dolu diyet listesine uyduğunuzda kendinizi tok, enerjik ve hafif hissedersiniz. İlk 3 haftanın sonunda birçok kişi porsiyonlarının küçültülmesini ister. Çünkü programda verilen bütün yiyecekleri tüketemeyecek kadar tok kalmak mümkündür. Aç kalınmadığı için diyet motivasyonu da her zaman güçlü kalır.
Aristo diyeti ile kilo verme
Aristo diyeti ile kilo verme
Aristo diyeti ile ilgili daha fazla bilgi almak için veya online diyet yapmak için www.aristodiyeti.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

2 yorum:

  1. Başarılı bir yazı olmuş hocam. Hazır yorum yapmışken sitemi ziyaret edebilir misiniz acaba?

    https://www.hastalikbelirtileri.net

    Merak ettiğiniz veya geçirdiğiniz hastalıklar, bu hastalıkların belirtileri ve tedavi yöntemlerini öğrenmek için doğru adres.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, bu şekilde spam yorumlar yapmak yerine Blog Tecrübem'e konuk olarak blogunuzu tanıtabilir ve diğer yazar arkadaşları blogunuzdan haberdar edebilirsiniz.

      Sil

Yorum yaparken:
1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymayı ihmal etmeyin.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Blogger Yardım veya İletişim sayfalarını kullanın.

Copyright © 2016 - 2024 Blog Tecrübem. All rights reserved. Powered by Dijidal.com and Blogger. I Google
Sitede yer alan tüm içerikler Blog Tecrübem'e aittir, kullanım koşulları çerçevesinde alıntı yapılabilir.