Hosting firması mı arıyorsunuz, o zaman Veridyen!

27 Nisan, 2022

Hosting
Hosting
Biz belki Blogger kullanıcıları olarak hosting, sunucu gibi terimlerden uzağız ama günlük yaşantımızda, profesyonel iş hayatımızda mutlaka bir noktada bu terimlerle karşılaşacağızdır. Örneğin kurumsal bir web sitesi kurmak istediğimizde ya da e-ticaret için web sitesi açmak istediğimizde gibi. İşte bu noktada bizzat iki yıldan fazla deneyimlediğim Veridyen adlı hosting firmasını canı gönülden sizlere tavsiye edebilirim.

Hosting nedir?

🙂Övgü dolu sözlere geçmeden önce hosting nedir, ne işe yarar, Blogger ne alaka... gibi terimlere de yer vermem gerekiyor sanırım.

Hosting, terim olarak barındırma anlamına gelir. Web sayfalarını, sayfaların içerisinde yer alan tüm materyallerin kullanıcı erişimlerini sağlayacak şekilde güçlü sunucular içerisinde barındırılma işlemine verilen isimdir. Barındırma hizmeti web sitesinde bulundurulmak istenen içeriğin yüklendiği ve web sayfasının arka yüzüdür. Google Blogger'da bu işlemi Google bize ücretisiz ve kolay şekilde sağlar. Blogger'da bir blog sayfası oluşturmak istediğimizde sadece bir adet Gmail hesabı ve kullanabileceğimiz uygun bir blogspot uzantılı bir alt alan adı yeterli oluyor. Arka plandaki tüm işlemleri Google otomatik olarak hallediyor.

Blogger dışında Wordpress ve diğer özel yazılımlarda kullanmamız gereken hosting için ise öncelikle iyi bir hosting firması bulmalı, ödemeler ve gerekli tüm ayarları biz yapmalı, daha sonrası için de oluşabilecek tüm sorunların üstesinden gelebilmek için ise yeteri kadar donanımlı olmalıyız.

Detaylara ve yeteri kadar hakim olmadığım teknik konulara fazla girmeden müdavimi olduğum Veridyen adlı hosting firmasını neden blogumda tanıttığım konusuna geçmek istiyorum.🙂

Neden Veridyen?

Dostlarım, öncelikle fiyat performans konusunda gayet iyi olduklarını söyleyebilirim. Bu konuda açık ara diğer firmaların arasından sıyrılıyor zaten. İkincisi ve en önemlisi sağladıkları destekler. Gün, saat fark etmeksizin, tüm sorularınıza bıkmadan, usanmadan kibar şekilde cevap veriyorlar. Ama tabi öyle kurumsal yalanlarla değil tabi ki, gerçekten o sorunu çözmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Mesaj atmakla olmuyor, derdimi anlatamıyorum diyorsanız, hemen sizi arayarak ilgilenmeye devam ediyorlar.

Blog Tecrübem vasıtasıyla buradan kendilerine ve özellikle destek ekibindeki tüm arkadaşlara canı gönülden teşekkür ediyorum. Umarım bu şekilde uzun yıllar çalışmaya devam ederiz. 

2 yorum:

Yorum yaparken:
1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymayı ihmal etmeyin.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Blogger Yardım veya İletişim sayfalarını kullanın.

Copyright © 2016 - 2024 Blog Tecrübem. All rights reserved. Powered by Dijidal.com and Blogger. I Google
Sitede yer alan tüm içerikler Blog Tecrübem'e aittir, kullanım koşulları çerçevesinde alıntı yapılabilir.