Laptop seçimini neye göre yapıyorsunuz?

27 Mart, 2018
Laptop
Laptop
Laptop, kullanım alanına göre masaüstü bilgisayarlardan kimi zaman çok daha kullanışlı teknolojik ürünlerdir. Öyle ki teknolojinin gelişmesi ile birlikte bilgisayar donanımlarının olabildiğince küçülmesi laptopların artık çok üst seviyelerdeki donanımlara sahip bir şekilde üretilmelerini sağlamıştır. Tabi laptop fiyatları da bu durum karşısında alışıldığın dışına çıkmış ve bizi şaşırtacak noktalara gelmiştir.

Hareketli bir hayatınız varsa ve internete her zaman erişim sağlamanız gerekiyorsa doğru bir tercihle alacağınız laptop ihtiyaçlarınızı karşılayacaktır. Laptop fiyatları doların da etkisiyle çok fazla hareketlilik gösteriyor olsa da bazen yapılan harcamalar içe sindiği sürece sorgulanmamalıdır. Novabazar.com internet sitesinden satın alabileceğiniz laptop modellerinin (novabazar.com) uzun seneler kullanabileceğiniz ergonomik ürünler olması sizi tatmin edecektir.

Laptop almadan önce nasıl bir model tercih edeceğimize karar vermek uzun ve zorlu bir süreç olarak karşımıza çıkıyor. Birçok marka ve modelin yer aldığı bu geniş piyasada araştırma yaparken aklın karışmaması elde değil. Ne istediğini bilmek ne için kullanılacağına karar vermek satın alma ve laptop fiyatları araştırmalarında yardımcı olan en büyük noktalardan biridir.
Laptop
Laptop

Siz Laptopu Ne İçin Kullanacaksınız?


İş için basit programlar mı yoksa ağır programlar mı kullanıyorsunuz? Eğer iş için laptop alacaksanız dikkat etmeniz gereken en önemli nokta budur ve alacağınız laptopun özelliklerini etkiler. Basit programlar üzerinde çalışacaksanız yüksek performansa sahip bir laptop almanıza gerek kalmaz. Bu durum kişisel ihtiyaçlarınızı karşılamak için laptop alacağınız zaman da geçerlidir. Sadece internette gezinmek, film izlemek ve benzeri şeyler için kullanacağınız laptoplarınızda yüksek performansa ihtiyaç duymazsınız. Doğru tercih yaptığınızda laptop için yüksek fiyat ödemenize gerek kalmaz. Novabazar.com adresinden sipariş verebileceğiniz Apple Macbook Air (novabazar.com) modeli hem iş için hem de kişisel kullanım için uzun süre kullanabileceğiniz mükemmel bir laptoptur.

Bir diğer yandan da iş için kullandığınız programlar yüksek performans istiyorsa işte o zaman laptop fiyatları artış gösterir. Çünkü donanımları, kullanımınızı karşılayacak yükseklikte olmalıdır. Sadece iş değil, eğer oyuncuysanız ve hareketliyseniz; örneğin arkadaşlarınıza gidip game house ortamı oluşturmaya bayılıyorsanız oynadığınız oyunları rahatlıkla kaldırabilecek oyuncu laptoplarına (novabazar.com) ihtiyacınız vardır.
Oyuncu Laptopları
Oyuncu Laptopları

Mutluluk İçin Doğru Karar Novabazar


Hangi marka ve o markanın hangi modelini tercih edeceğinize kararsızsınız. Farklı birçok laptop fiyatları ile karşılaşacaksınız. Novabazar.com adresinden aradığınız özellikleri filtreleyerek kriterlerinize uygun laptoplara ulaşabilirsiniz. İos işlemciden Windows’a, Amd’den İntel’e kadar ne arıyorsanız novabazar.com’da. Lenovo, Appel, MSI, Toshiba, Asus ve birçok markanın indirimli laptop fiyatları için siz de araştırmalarınızı yaparken novabazar’a uğramayı unutmayın.

7 yorum:

  1. Merhaba, MSI marka laptop vardı. 11 yıl kullandım. Bir tek bataryasını değistirdim. Çok sağlam bir marka.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, oyuncu bilgisayarıydı sanırım. Hep ilgimi çekmiştir. Ama ben genelde Casper ve Toshiba'dan yana yapmışımdır tercihimi. Bu zamana kadar da bir sorun yaşamadım. Sanırım kullanım oldukça etkili oluyor laptoplarda.

      Sil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorum yaparken aktif link bırakmayın, hemen silinir.

      Sil
    2. Bilmiyordum kusura bakmayın. Bir dahakine dikkat ederim :)

      Sil
  3. Laptop kullanırken mause kullanmak büyük eziyet.
    Laptopu kullanılabilir yapan iki özellik var.
    Dikey-yatay kaydırma ve dairesel kaydırma özelliği kullanılırsa laptop gerçekten laptop oluyor.
    Biraz performans yüksek olursa verim daha yüksek olur.
    Windows yazılımlı laptoplar genelde dosyalar çift tıklama ile açılır.
    Bunun touchpad kullanırken ne kadar gereksiz bir özellik olduğunu tecrübe edersiniz.
    Laptop kullanıcısı laptopunu mause ile kullanıyorsa bir masaya ve koltuğa ve diğer ekipmanlara ihtiyacı vardır.
    Touchpad kullanmaya alışınca sırt ağrılarından kurtulunur.
    Adamlar boşuna yapmamış.

    Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben mouse olmadan kullanamıyorum maalesef. Özellikle görsellerle uğraşırken büyük kolaylık sağlıyor. Belki touchpad ile aynı işleri yapan insanlar vardır ama ben onlardan değilim. Teşekkürler yorumunuz için.

      Sil

Yorum yaparken:
1. İçerik konusuyla alakalı olmasına özen gösterin.
2. Yazım ve dil bilgisi kurallarına uymayı ihmal etmeyin.
3. Konu ile ilgili olmayan sorularınız için ise Blogger Yardım veya İletişim sayfalarını kullanın.

Copyright © 2016 - 2024 Blog Tecrübem. All rights reserved. Powered by Dijidal.com and Blogger. I Google
Sitede yer alan tüm içerikler Blog Tecrübem'e aittir, kullanım koşulları çerçevesinde alıntı yapılabilir.